Acasă Fără categorie Bun venit în Jellystone! Yogi și prietenii lui vă așteaptă cu...

Bun venit în Jellystone! Yogi și prietenii lui vă așteaptă cu un nou serial la Cartoon Network

276
0

Luni, 13 decembrie 2021, ora 13:45, Cartoon Network va difuza un nou serial numit Jellystone! Fanii ursului Yogi îl vor putea urmări în noile sale peripeții. Difuzat zilnic, noul serial readuce pe micul ecran personaje îndrăgite din povești vechi.

Yogi, Boo Boo și Cindy, alături de o gașcă de personaje Hanna-Barbera revin în noua comedie animată, Jellystone! Serialul realizat de producătorul executiv C.H. Greenblatt (Chowder, Harvey Beaks) și produs de Warner Bros. Animation prezintă o imagine nouă a acestor personaje îndrăgite, modernizându-le pentru părinți și prezentându-le unei noi generații de fani.

Amplasat în fermecătorul oraș cu același nume, Jellystone! urmărește un ansamblu de personaje Hanna-Barbera în timp ce trăiesc, lucrează, se joacă și (cum este adesea cazul), creează tot felul de probleme orașulului. Huckleberry Hound servește cu mândrie ca primar al orașului; Cindy, Boo Boo și Yogi sunt personalul medical; Jabberjaw lucrează la magazinul de îmbrăcăminte al lui Magilla, unde pregătește toate papioanele și pălăriile cetățenilor. Fiecare personaj are un rol specific în comunitate. Drumurile lor se încrucișează în moduri distractive și ridicole, transformând activitățile de zi cu zi într-un dezastru amuzant.

Ce vor face simpaticele personaje?
Într-un episod, Boo Boo nu se simte apreciat de prieteni. Primește, apoi, o pereche de cizme care îl fac mai înalt și se bucură de popularitate, însă Yogi devine gelos.

În alt episod, Grape Ape adoarme în mijlocul pieței orașului. Jellystone se transformă dintr-un loc liniștit, într-un cadru dezastruos! Depinde de cetățenii din Jellystone să se unească pentru a salva situația!

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 13:45.
Episoadele vor fi difuzate zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here