Acasă Stiri Cartoon Network lansează două noi sezoane din Uimitoarea lume a lui Gumball

Cartoon Network lansează două noi sezoane din Uimitoarea lume a lui Gumball

150
0
|
|

Logo Cartoon Network  Cartoon Network lansează două noi sezoane din Uimitoarea lume a lui Gumball Cartoon Network lansează două noi sezoane din Uimitoarea lume a lui Gumball Logo CN 300x183Cartoon Network EMEA anunță începerea producției sezoanelor patru și cinci din seria animată Uimitoarea lume a lui Gumball, cea mai de succes comedie a canalului. Produsă în Marea Britanie și având în centru familia, comedia rulează în 126 de țări și a devenit un succes la nivel mondial încă din 2010, anul în care a fost lansată.

Cartoon Network EMEA a comandat 40 de episoade a câte 22 de minute fiecare, pentru sezoanele patru și cinci ale show-ului, care, până în prezent, a obținut 24 de premii internaționale, inclusiv cinci premii BAFTA. Producția va începe luna aceasta la studiourile Cartoon Network EMEA din Londra, iar noile episoade vor fi difuzate începând cu 2015.

Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball combină ingenios acțiunea live cu animații 2D și 3D și ilustrează aventurile unei pisici albastre – Gumball – și a deosebitei sale familii Watterson. Seria este creată de către Ben Bocquelet, producător executiv este Sarah Fell, iar regizor este Mic Graves.

Serialul a ajuns la 36,5 milioane de telespectatori în primetime, în Europa Centrală și de Est și în Africa, între lunile ianuarie și martie 2014, plasându-se în top cinci în opt din unsprezece țări. În Marea Britanie, Uimitoarea lume a lui Gumball a urcat constant în topul serialelor Cartoon Network, ajungând la peste 3,4 milioane de telespectatori în prima parte a acestui an.

Gumball Cartoon Network lansează două noi sezoane din Uimitoarea lume a lui Gumball Cartoon Network lansează două noi sezoane din Uimitoarea lume a lui Gumball Gumball3Patricia Hidalgo, Senior Vice President, Chief Content & Creative officer kids, Turner Broadcasting System EMEA, e de părere că: „Uimitoarea lume a lui Gumball este una dintre puținele comedii animate de familie pentru copii, care oferă o perspectivă caldă și ireală vieții de zi cu zi, într-un mod în care copiii și familia lor se pot regăsi. Poveștile amuzante ale lui Gumball, minunatele personaje și stilul vizual unic continuă să rezoneze puternic cu publicul. Cu două sezoane care s-au lansat în 126 de țări și un al treilea sezon care va începe să ruleze în întreaga lume, suntem extrem de mândri că putem să realizăm încă două noi sezoane în studiourile CN aici, în Marea Britanie, sezoane care sigur se vor adăuga acestui mare succes.”

Ben Bocquelet, creatorul seriei Uimitoarea lume a lui Gumball, a adăugat: „Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de echipă pentru încă două sezoane. Avem planuri mari, pregătim noi episoade. Aș vrea să mulțumesc echipei Cartoon Network pentru că susține cu adevărat animațiile și artiștii.”

Uimitoarea lume a lui Gumball urmărește aventurile familiei Watterson. Gumball, alături de familia și de prietenul său Darwin, un peștișor de aur, cutreieră și explorează neobișnuitul oraș Elmore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here