Cartoon Network lansează un nou serial, “OK K.O! Să fim eroi!” (VIDEO)

Cartoon Network a lansat săptămâna aceasta serialul “OK K.O! Să fim eroi!”. Creat de Ian Jones-Quartey și produs de Studiourile Cartoon Network, animația urmărește faptele eroice ale lui K.O., un copil de un optimism incurabil, care încearcă să facă tot ce îi stă în putere ca să treacă peste toate provocările care îi apar în cale, în universul dinamic, plin de roboți, în care trăiește.

Pentru a ajuta la construirea acestei lumi foarte dezvoltate, Cartoon Network a deschis ușa comunităților de jocuri online, pentru a crea conținut personalizat atât pentru televiziune, cât și pentru mediul online. Așadar, anul trecut, în cadrul unui Game Jam, o întâlnire a specialiștilor în jocuri online, dezvoltatorii independenți și-au creat propriile jocuri având la bază mai multe personaje. Tot aici, studenții au fost invitați să creeze scurtmetraje de 15 secunde. Simultan, a fost lansat un joc mobil autonom, intitulat “OK K.O! Lakewood Plaza Turbo!”, bazat pe scurtmetrajul lui Jones-Quartey, cu același nume.

„Această lansare combinată, de joc și animație, marchează apogeul unui proces unic de dezvoltare multi-media”, a declarat Rob Sorcher, chief content officer pentru Cartoon Network. „Rezultatul este o întreagă lume conectată, care oferă un sentiment de satisfacție pentru fani. Pentru mine, jocurile video și animația au multe în comun și distracția este scopul principal. OK K.O.! este o lume inspirată de jocuri video, exprimată prin animație, dar mai ales un loc de joacă aventuros, cu eroi care luptă împotriva roboților „, a adăugat Sorcher.

Serialul “OK K.O! Să fim eroi!” poate fi urmărit în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.10, la Cartoon Network.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.