Acasă Stiri Premiera la Minimax: Peripetiile Motanului Incaltat, serialul marca DreamWorks Animation pentru Netflix...

Premiera la Minimax: Peripetiile Motanului Incaltat, serialul marca DreamWorks Animation pentru Netflix (VIDEO dublat in romana)

2255
0
|
|

Minimax difuzeaza serialul de animatie The Adventures of Puss in Boots/ Peripetiile Motanului Incaltat. Este o productie a studiourilor DreamWorks Animation. Producatorul executiv al serialului este Douglas Langdale, cel care a semnat scenariile la lungmetrajul de animatie Cartea vietii si la serialele: Kung Fu Panda: Legendele teribilitatii, Testoasele Ninja si The Looney Tunes Show.

Sunt convins ca o sa recunoasteti personajul principal (Motanul Incaltat) din franciza Shrek si din lungmetrajul de animatie Puss in Boots.

Peripetiile Motanului Incaltat Premiera la Minimax: Peripetiile Motanului Incaltat, serialul marca DreamWorks Animation pentru Netflix (VIDEO dublat in romana) Premiera la Minimax: Peripetiile Motanului Incaltat, serialul marca DreamWorks Animation pentru Netflix (VIDEO dublat in romana) Adventures of PIB 1

Acest serial de animatie a avut premiera pe 16 ianuarie 2015 pe Netflix. In prezent, serviciul de streaming video difuzeaza al cincilea sezon al serialului de animatie.

„Motanul Incaltat este un erou, asa ca – evident – povestea noastra se axeaza pe modul in care salveaza oamenii din acest oras magic si cum ii invinge pe raufacatori, in lupta dreapta. In centrul serialului stau insa povestile amuzante care exploreaza noile fatete ale personajului de basm”, a declarat Doug Langdale, producatorul executiv al serialului de animatie. (Sursa: comunicatul de presa difuzat de televiziunea Minimax)

Serialele marca DreamWorks Animation incep la Minimax din 11 noiembrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here