Cartoon Network lansează un nou sezon Ben 10!

Ben 10A sosit vremea eroilor!

Cartoon Network anunţă un nou sezon al animaţiei fenomen Ben 10!

Lansarea va avea loc în 2016

Cartoon Network prezintă în noul sezon un nou personaj Ben 10, pe care îl introduce noilor generaţii de fani din întreaga lume. Noul sezon, care se bazează pe o franciză de succes despre un băiat erou care are puteri de extraterestru, este produs de Studiourile Cartoon Network şi va avea premiera anul viitor. Compania Man of Action este producătorul executiv al animaţiei, în timp ce John Fang (Mixels, Generator Rex) supervizează producţia.

„Am decis că a sosit timpul să îl introducem pe Ben unei noi generații de copii”, a declarat Rob Sorcher, Chief Content Officer la Cartoon Network. El a adăugat că „Ben 10 a fost o poveste cu un succes copleșitor pe toate platformele media și știm că cei mici vor fi dornici să revadă reinventarea acestui personaj îndrăgit.”

Ben 10, seria originală, a avut premiera pe Cartoon Network în ianuarie 2006, înregistrând un rating ridicat și o admirație imediată pentru rolul principal. Mulți băieți și fete au vrut să fie un erou, la fel ca Ben.

Succesul acestei serii a dat naștere altor trei serii animate (Ben 10 şi echipa extraterestră, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omnivers), unui film de animație (Ben 10: Secretul Omnitrixului), și a două filme de live-action. Aventura a început atunci când Ben Tennyson, în vârstă de 10 ani, a descoperit un dispozitiv extraterestru ciudat, un Omnitrix, care se blocheaza pe încheietura mâinii și îi permite să se transforme temporar într-unul dintre cei zece eroi extratereştri.

Franciză globală pentru Cartoon Network a devenit un succes de vânzări, atât în industria jucăriilor, cât şi în cea de divertisment, generând peste 4.5 miliarde de dolari în vânzările cu amănuntul, la nivel mondial, până în prezent.