Mune, gardianul lunii

MUNE_120_V1_SMune, le gardien de la lune/ Mune 3D/ Mune, gardianul lunii

Regia
Alexandre Heboyan, Benoît Philippon

Scenariul
Jérôme Fansten, Benoît Philippon

Producători
Charlotte Corrigan, Alexandre de La Patellière,

Distribuţia
Joshua J. Ballard, Trevor Devall, Michael Dobson, Nicole Provost, Davey Grant, Jonathan Love

Casa de producţie
Mikros Image, Norman Studio
Franta

Limba: Engleză/ Română

Durata
89 minute

Distribuit in Romania de
Freeman Entertainment

Premiera in Romania
11.09.2015

Sinopsis

Cu un concept puternic, destinat întregii familii şi un Univers animat fermecător, „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmărit atât în 2D, cât şi în 3D.

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Distribuită de Freeman Entertainment, animaţia „Mune: Gardianul Lunii” ajunge din 11 septembrie, la cinema, cu un Univers unic care abordează teme generale ca prietenia, călătoria sau iubirea.