Acasă Stiri Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU...

Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO)

980
0
||
||

Dincolo de hotarul gradinii 02 Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO) Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO) Dincolo de hotarul gradinii 02Va plingeati ca la Cartoon Network nu sunt povesti pentru micutzi? 🙂 Incepind de luni, 6 aprilie, cel mai vechi canal de desene animate din lume, difuzeaza in premiera serialul de animatie Over the Garden Wall/ Dincolo de hotarul gradinii. Cu un vizual fain, asemanator cu ilustratile din cartile vechi cu povesti, noul serial este realizat la studioul de animatie Cartoon Network de catre Patrick McHale (Sa-nceapa aventura). Animatia este 2D digital, bine realizata. Tot proiectul – mini-seria Dincolo de hotarul gradinii se bazeaza pe scurtmetrajul de animatie a lui Patrick McHale, Tome of the Unknown.

McHale se inspira din literatura sec. XIX pentru copii si din arta populara. O sa va placa.

Asezati-va confortabil in fotolii in fata micului ecran si urmariti Over the Garden Wall/ Dincolo de hotarul gradinii. Mai jos aveti comunicatul de presa:

 
Mini-interviu cu Alex Velea despre Dincolo de hotarul gradinii

Cartoon Network lansează mini-seria animată Dincolo de hotarul grădinii
Alex Velea dă voce personajului principal, Wirt!
Prima mini-serie va fi difuzată pe parcursul a cinci seri și va începe luni, 6 aprilie, de la 19:05

Vino alături de cei doi frați, Wirt și Greg, în aventura lor plină de mister, unde există o mulțime de răsturnări de situație. Prima mini-serie anjimată Cartoon Network, Dincolo de hotarul grădinii, va avea premiera luni, 6 aprilie, de la 19:05, și va fi difuzată pe parcursul a cinci seri. Cele zece episoade pline de aventură și mister au fost realizate de Patrick McHale (Să-nceapă aventura) în Studiourile Cartoon Network și aduc pe micul ecran vocea cântărețului Alex Velea, care îl interpretează în limba română pe Wirt.

Dincolo de hotarul grădinii este povestea celor doi frați, Wirt (dublat în limba română de Alex Velea) și Greg, care se trezesc pierduți în Necunoscut, o pădure misterioasă în derivă. Cu ajutorul Pădurarului înțelept și a lui Beatrice, o mierlă albastră, Wirt și Greg trebuie să călătorească prin ciudatul tărâm, în speranța că vor găsi drumul spre casă. Nucleul seriei Dincolo de hotarul grădinii este povestea celor doi frați care încearcă din răsputeri să găsească direcția corectă, numai că Wirt se pierde în propriile gânduri, iar Greg rătăcește prin minunata și distractivă lume din jurul său.

Dincolo de hotarul gradinii 03 Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO) Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO) Dincolo de hotarul gradinii 03“Este pentru prima dată când pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru că nu am mai făcut niciodată asta. A trebuit să înţeleg foarte repede personajul şi să mă transpun, să intru în pielea lui Wirt, să fiu natural și să nu las impresia că intepretarea e una forţată. Cei de la studioul cu care am
înregistrat au multă experienţă şi multă răbdare şi m-au ajutat. Cred că împreună am făcut o treabă foarte bună şi dublajul a ieşit foarte bine”, a declarat Alex Velea.

Cu un vizual uimitor, Dincolo de hotarul grădinii ne oferă sentimentul unei povești nostalgice, inspirată din cultura folk, cu o mulțime de ilustrații clasice, iar coloana sonoră ne prezintă o mulțime de melodii americane ce au influențat întreaga industrie muzicală (Chris Isaak, Bebe Neuwirth, John Cleese, Shannyn Sossamon, Jack Jones, Samuel Ramey, Tim Curry, Deborah Voight și mulți alții).

Dincolo de hotarul grădinii se bazează pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, Tome of the Unknown, care a primit premiul Bruce Corwin pentru cea mai bună animație de scurt metraj de la Festivalul Internațional de Film Santa Barbara, ediția 2014. Produs de Cartoon Network, scurt-metrajul Tome of the Unknown se alătură listei de scurt-metraje care s-au transformat rapid în seriale Cartoon Network (Un show obișnuit, Steven Univers, Unchiul Bunic, Clarence sau seria We Bare Bears).

Dincolo de hotarul gradinii 05 Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO) Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO) Dincolo de hotarul gradinii 05 1024x576

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here