Cartoon Network readuce farmecul de altadata al povestilor cu ajutorul serialului NOU Dincolo de hotarul gradinii (VIDEO)

Dincolo de hotarul gradinii 02Va plingeati ca la Cartoon Network nu sunt povesti pentru micutzi? ­čÖé Incepind de luni, 6 aprilie, cel mai vechi canal de desene animate din lume, difuzeaza in premiera serialul de animatie Over the Garden Wall/ Dincolo de hotarul gradinii. Cu un vizual fain, asemanator cu ilustratile din cartile vechi cu povesti, noul serial este realizat la studioul de animatie Cartoon Network de catre Patrick McHale (Sa-nceapa aventura). Animatia este 2D digital, bine realizata. Tot proiectul – mini-seria Dincolo de hotarul gradinii se bazeaza pe scurtmetrajul de animatie a lui Patrick McHale, Tome of the Unknown.

McHale se inspira din literatura sec. XIX pentru copii si din arta populara. O sa va placa.

Asezati-va confortabil in fotolii in fata micului ecran si urmariti Over the Garden Wall/ Dincolo de hotarul gradinii. Mai jos aveti comunicatul de presa:

 
Mini-interviu cu Alex Velea despre Dincolo de hotarul gradinii

Cartoon Network lanseaz─â mini-seria animat─â Dincolo de hotarul gr─âdinii
Alex Velea d─â voce personajului principal, Wirt!
Prima mini-serie va fi difuzată pe parcursul a cinci seri și va începe luni, 6 aprilie, de la 19:05

Vino al─âturi de cei doi fra╚Ťi, Wirt ╚Öi Greg, ├«n aventura lor plin─â de mister, unde exist─â o mul╚Ťime de r─âsturn─âri de situa╚Ťie. Prima mini-serie anjimat─â Cartoon Network, Dincolo de hotarul gr─âdinii, va avea premiera luni, 6 aprilie, de la 19:05, ╚Öi va fi difuzat─â pe parcursul a cinci seri. Cele zece episoade pline de aventur─â ╚Öi mister au fost realizate de Patrick McHale (S─â-nceap─â aventura) ├«n Studiourile Cartoon Network ╚Öi aduc pe micul ecran vocea c├ónt─âre╚Ťului Alex Velea, care ├«l interpreteaz─â ├«n limba rom├ón─â pe Wirt.

Dincolo de hotarul gr─âdinii este povestea celor doi fra╚Ťi, Wirt (dublat ├«n limba rom├ón─â de Alex Velea) ╚Öi Greg, care se trezesc pierdu╚Ťi ├«n Necunoscut, o p─âdure misterioas─â ├«n deriv─â. Cu ajutorul P─âdurarului ├«n╚Ťelept ╚Öi a lui Beatrice, o mierl─â albastr─â, Wirt ╚Öi Greg trebuie s─â c─âl─âtoreasc─â prin ciudatul t─âr├óm, ├«n speran╚Ťa c─â vor g─âsi drumul spre cas─â. Nucleul seriei Dincolo de hotarul gr─âdinii este povestea celor doi fra╚Ťi care ├«ncearc─â din r─âsputeri s─â g─âseasc─â direc╚Ťia corect─â, numai c─â Wirt se pierde ├«n propriile g├ónduri, iar Greg r─ât─âce╚Öte prin minunata ╚Öi distractiv─â lume din jurul s─âu.

Dincolo de hotarul gradinii 03ÔÇťEste pentru prima dat─â c├ónd pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru c─â nu am mai f─âcut niciodat─â asta. A trebuit s─â ├«n┼úeleg foarte repede personajul ┼či s─â m─â transpun, s─â intru ├«n pielea lui Wirt, s─â fiu natural ╚Öi s─â nu las impresia c─â intepretarea e una for┼úat─â. Cei de la studioul cu care am
├«nregistrat au mult─â experien┼ú─â ┼či mult─â r─âbdare ┼či m-au ajutat. Cred c─â ├«mpreun─â am f─âcut o treab─â foarte bun─â ┼či dublajul a ie┼čit foarte bineÔÇŁ, a declarat Alex Velea.

Cu un vizual uimitor, Dincolo de hotarul gr─âdinii ne ofer─â sentimentul unei pove╚Öti nostalgice, inspirat─â din cultura folk, cu o mul╚Ťime de ilustra╚Ťii clasice, iar coloana sonor─â ne prezint─â o mul╚Ťime de melodii americane ce au influen╚Ťat ├«ntreaga industrie muzical─â (Chris Isaak, Bebe Neuwirth, John Cleese, Shannyn Sossamon, Jack Jones, Samuel Ramey, Tim Curry, Deborah Voight ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii).

Dincolo de hotarul gr─âdinii se bazeaz─â pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, Tome of the Unknown, care a primit premiul Bruce Corwin pentru cea mai bun─â anima╚Ťie de scurt metraj de la Festivalul Interna╚Ťional de Film Santa Barbara, edi╚Ťia 2014. Produs de Cartoon Network, scurt-metrajul Tome of the Unknown se al─âtur─â listei de scurt-metraje care s-au transformat rapid ├«n seriale Cartoon Network (Un show obi╚Önuit, Steven Univers, Unchiul Bunic, Clarence sau seria We Bare Bears).

Dincolo de hotarul gradinii 05