Cartoon Network – recomandari pentru luna martie 2016

EXPEDIȚIA CARTOON NETWORK
Premiera: sâmbătă, 5 martie, de la 11:45
Difuzare: în fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:45

EMISIUNE NOUĂ

Râuri sălbatice, peșteri întunecate și misterioase, munți înalți și păduri sălbatice – acestea sunt doar câteva dintre provocările pe care le vor întâmpina protagoniștii acestui program. „Expediția Cartoon Network” este o vânătoare de comori modernă, unde trei prieteni și un adult, invitat special, vor face echipă pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii.

La începutul aventurii, echipa va primi coordonatele prin GPS, cu ajutorul cărora se vor ghida către punctele intermediare. Fiecare probă le va verifica participanţilor fie cunoștiințele, fie abilitățile tehnice, fie pe cele sportive. Dacă echipa reușește să ducă la bun sfârșit sarcina, atunci va primi o medalie de aur care poate fi transformată, la final, în bani reali. Fiecare răspuns corect va duce echipa cu un pas mai aproape de provocarea finală, unde va avea șansa de a-și dubla premiul și, astfel, să obțină mai mulți bani pentru a îndeplini visul echipei din care provine.

 

Să-nceapă aventura

SĂ-NCEAPĂ AVENTURA
Premiera: luni, 28 martie, de la 19:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 19:20

EPISOADE NOI

Finn și Jake sunt cei mai buni prieteni din lume care reușesc să aibă parte de cele mai tari aventuri!

Tărâmul Ooo găzduiește o mulțime de locuitori care au probleme speciale pe care doar Finn și Jake pot să le rezolve. Să salveze tărâmul Ooo nu este o misiune atât de simplă, mai ales atunci când trebuie să ții piept unor bomboane zombi, să o salvezi pe prințesa Gumiță sau pe Prințesa Flamă, sau să compui melodii noi alături de Marceline, Regina Vampir.

 

Originile lui Marceline

ORIGINILE LUI MARCELINE
Premiera: sâmbătă, 26 martie, de la 16:00
Difuzare: sâmbătă, de la 16:00

PROGRAM SPECIAL

Marceline, Regina Vampir, este un vampir care dorește să renunțe la substanţa roşie care o tentează atât de mult, dar poate, oare, Prințesa Gumiță să găsească un leac pentru asta? În tot acest timp, inamicii mai vechi ai lui Marceline se întorc din trecutul ei, dar, oare, ce pun ei la cale? Din fericire, Marceline poate să se bazeze mereu pe ajutorul lui Finn și Jake.