Cartoon Network – recomandari tv pentru luna decembrie 2015

AVENTURILE FRAȚILOR URȘI
Premiera: luni, 16 noiembrie, de la 17:25
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:25

Serial NOU

Sa te integrezi în societate poate fi un lucru dificil…mai ales atunci când ești un urs mare. Dar asta nu îi oprește pe Grizz, pe Panda și pe Ursul Polar să încerce orice modalitate pentru a deveni populari pe internet. Cea mai mare dorință a celor trei frați este să fie acceptați de oameni, iar multe dintre aventurile lor sunt legate de această dorință dar, din păcate, oamenii nu au mereu timp (sau interes) pentru a se împrieteni cu aceste creaturi.

Cu toate acestea, Grizz, Panda și Ursul Polar nu se dau bătuți!

Mult noroc, urșilor, veți avea nevoie de el!

 

Un show obișnuit

UN SHOW OBIȘNUIT
Premiera: luni, 7 decembrie, de la 18:40
Difuzare: de luni până vineri, de la 18:40

Episoade NOI

Toată lumea știe că Mordecai și Rigby sunt foarte pricepuți când vine vorba de jocurile video sau de lipsitul de la muncă. Dar, nu cumva le lipsește simțul realității?

Să joace jocuri video, să lipsească de la muncă, să mănânce o mulțime de gustăr și să lipsească de la muncă trebuie să ia sfârșit, sau, cel puțin, asta își dorește Benson.

 

Ninjago Maeștrii Spinjitzu

ZIUA NINJA
Premiera: sâmbătă, 5 decembriee, de la 09:05
Difuzare: sâmbătă, de la 09:05

Program special

Ziua de 5 decembrie este ziua oficială ninja, iar maestrul Sensei Wu și cei patru ninja sunt puși la mare încercare: trebuie să salveze universul Ninjago de puterile răului până când nu va fi prea târziu! Misiunea lor nu va fi deloc simplă, căci Nijnago este plin de surprize și întorsături de situație!

Vor reuși ei să ducă misiunea până la capăt?