Acasă Stiri Cartoon Network şi Dr. Martens lansează o ediţie specială de încălţăminte

Cartoon Network şi Dr. Martens lansează o ediţie specială de încălţăminte

152
0
||
||

Să-nceapă aventura (1) Cartoon Network şi Dr. Martens lansează o ediţie specială de încălţăminte Cartoon Network şi Dr. Martens lansează o ediţie specială de încălţăminte Sa   nceapa   aventura 1CARTOON NETWORK ȘI DR. MARTENS LANSEAZĂ O EDIȚIE LIMITATĂ DE ÎNCĂLȚĂMINTE INSPIRATĂ DIN SERIALUL „SĂ-NCEAPĂ AVENTURA”

Colecția specială pentru copii și adulți va fi disponibilă în magazinele Dr. Martens din întreaga lume și online începând din martie 2015

Cartoon Network a colaborat cu Dr. Martens, companie britanică de încălțăminte, pentru realizarea unei ediții limitate de bocanci pentru adulți și copii, inspirată din serialul de comedie animată „Să-nceapă aventura” – serial ce a câștigat premiile Emmy și BAFTA. Colecția specială prezintă mult îndrăgitele personaje Cartoon Network, Finn și Jake, și va fi disponibilă în magazinele Dr. Martens din întreaga lume și online începând cu luna martie 2015.

Stilul imaginativ, eclectic și independent al seriei se reflectă și în stilul deosebit al bocancilor Dr. Martens. Prima colecție de încălţăminte „Să-nceapă aventura” va fi ediție limitată și va fi disponibilă în trei modele diferite, fiecare a câte 1460 perechi. Pentru lansarea colecției, Cartoon Network va difuza în premieră un program special „Să-nceapă aventura”.

„Suntem foarte încântați de colaborarea cu Dr. Martens și suntem nerăbdători să îi celebrăm pe Finn și Jake ca simboluri ai desenelor animate și ai culturii de consum într-un mod unic și la modă”, a spuns Johanne Broadfield, Vice Președinte Cartoon Network Enterprises, Turner Broadcasting System, EMEA. „Ediția limitată le va aminti fanilor «Să-nceapă aventura» de toate vârstele să fie unici și să distreze”, a mai adăugat Broadfield.

Iubit atât de copii, cât și de adulți, serialul „Să-nceapă aventura” este urmărit de 131 milioane de telespectatori la nivel global și de 32,8 milioane de copii din întreaga lume. Serialul ne prezintă doi prieteni eroi, pe Finn și pe Jake, care pornesc în cea mai tare aventură prin tărâmul Ooo și se confruntă cu locuitorii plini de culoare ai magicului tărâm. Creat de Pendleton Ward și produs în Studiourile Cartoon Network, sezonul cinci al seriei „Să-nceapă aventura” este difuzat în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar sezonul șase va avea premiera în primăvara lui 2015.

Să-nceapă aventura Cartoon Network şi Dr. Martens lansează o ediţie specială de încălţăminte Cartoon Network şi Dr. Martens lansează o ediţie specială de încălţăminte Sa   nceapa   aventura

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here