Cartoon Network și Mojang extind parteneriatul pentru serialul “Să-nceapă aventura”, cu un episod original

Cartoon Network și Mojang au anunțat astăzi că vor încheia un parteneriat extins pentru jocul MinecraftSă-nceapă aventura”, lansat la începutul acestui an pe console, PC și mobil, Studiourile Cartoon Network urmând să producă un episod original. În episodul care poartă titlul „Diamante și Lămâi”, Finn și prietenii săi trec prin eșecuri și triumfuri într-o nouă viziune fantastică a Tărâmului Ooo. Noul episod va fi lansat în vara anului viitor.

Fanii “Să-nceapă aventura” și comunitatea Minecraft vor avea ocazia să urmărească acest episod mâine în timpul MINECON. Momentul va fi difuzat online începând cu ora 12.00 EST pe Minecraft.net/minecon. Imaginile vor fi disponibile imediat pe paginile de YouTube și social media ale Cartoon Network.

“Să-nceapă aventura”, serial de animație câștigător al premiilor Emmy și Peabody, introduce telespectatorii în universil lui Finn și Jake, doi prieteni care traversează Tărâmul mistic Ooo. Animația a fost creată de Pendleton Ward și este produsă de Studiourile Cartoon Network.

Despre Cartoon Network
Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Despre Minecraft
Minecraft este un joc în cadrul căruia trebuie construite clădiri pe parcursul unei aventuri continue. Minecraft permite jucătorilor să exploreze lumile create în mod automat sau să își construiască propriile universuri. Jocul poate găzdui un singur jucător sau mai mulți, dacă este jucat în rețele.

Minecraft este disponibil pentru Windows, Mac OS, Windows Phone, iOS, Android, Amazon Kindle Fire, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo Switch, Nintendo New 3DS, Apple TV, Oculus Rift și Gear VR.

Despre Mojang
Mojang este un studio care dezvoltă jocuri online, bazat în Suedia. Compania este cunoscută, în primul rând, pentru jocul Minecraft. În anul 2014, Mojang a creat un parteneriat cu Microsoft Studios, pentru a continua dezvoltarea jocului Minecraft.