Cartoon Network va lansa productii locale pentru publicul roman

emisiune noua Cartoon NetworkIn contextul actual cind toate televiziunile generaliste din Romania au renuntat la emisiuni pentru copii, Cartoon Network pregateste emisiuni romanesti pentru micutzi.

Cartoon Network va lansa o noua productie locala, Expeditia CN, care va avea drept protagonisti copii si vedete din Romania.

Expeditia Cartoon Network este un program educativ si de divertisment si, totodata, un nou format pentru postul de televiziune, care aduce si mai multa aventura si actiune, dar si provocari pentru tinerii telespectatori. Cartoon Network a anuntat ca va incepe astazi filmarile pentru noua productie la care vor participa copii cu virsta intre 8 si 12 ani, care iubesc aventura si misterele.

Emisiunea o va avea gazda pe Jojo (Catalina Grama), iar in fiecare dintre cele sase episoade, copiii vor fi indrumati si vor face echipa cu un invitat special. Filmarile pentru aceasta productie vor incepe astazi, iar premiera va avea loc in primavara anului viitor.

Mai jos aveti comunicatul de presa integral:

„Expediția Cartoon Network” este un program educativ şi de divertisment și, totodată, un nou format pentru postul de televiziune, care aduce și mai multă aventură și acțiune, dar și provocări pentru tinerii telespectatori. Cartoon Network a anunțat că va începe astăzi filmările pentru noua producție locală, la care vor participa copii, băieți și fete, cu vârsta între 8 și 12 ani, care iubesc aventura și misterele.

Despre Expediția Cartoon Network

„Expediția Cartoon Network” o va avea gazdă pe Jojo (Cătălina Grama), iar în fiecare dintre cele șase episoade, copiii vor fi îndrumați și vor face echipă cu un invitat special. Filmările pentru această producție vor începe astăzi, iar premiera va avea loc în primăvara anului viitor.

Râuri sălbatice, peșteri întunecate și misterioase, munți înalți și păduri sălbatice – acestea sunt doar câteva dintre provocările pe care le vor întâmpina protagoniștii acestui program. „Expediția Cartoon Network” este o vânătoare de comori modernă, unde trei copii care provin din aceeași clasă (sau orice alt grup organizat, cum ar fi un club sportiv) și un adult, invitat special, vor face echipă pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii.

La începutul fiecărei aventuri și la finanul fiecărei sarcinii, echipa va primi coordonatele prin GPS, cu ajutorul cărora se vor ghida către următorul punct intermediar. Fiecare test le va verifica participanţilor fie cunoștiințele, fie abilitățile tehnice, fie pe cele sportive. Dacă echipa reușește să ducă la bun sfârșit sarcina, atunci va primi o medalie de aur care poate fi transformată, la final, în bani reali. Fiecare răspuns corect va duce echipa cu un pas mai aproape de provocarea finală, unde va avea șansa de a-și dubla premiul și, astfel, să obțină mai mulți bani pentru a îndeplini visul clasei sau al echipei de sport din care provine.

„Expediția Cartoon Network” este adaptarea românească a versiunii de succes din Germania, „Spurensuche”, care a primit premiul „Der weiße Elefant“ Kids Media Award la festivalul Filmfest Munchen în 2012/13.

“Suntem încântați să anunțăm lansarea acestui program incitant în România. Această investiție arată încă o dată cât de importantă este piața din România pentru noi. Suntem convinși că publicul va îndrăgi imediat «Expediția Cartoon Network»”, a declarat Hannes Heyelmann, Senior Vice Președinte & Managing Director pentru Germania, Austria, Elveția, Benelux, CEE & Rusia.

Gazdă și invitați speciali

În fiecare episod, copiii vor fi însoțiți de un invitat special care îi va ajuta să rezolve fiecare sarcină. Cartoon Network a invitat artiști din lumea muzicală, teatru și film pentru a face această experiență și mai incitantă. Printre artiștii care vor participa în „Expediția Cartoon Network” se numără Jojo (în calitate de gazdă a emisiunii), Călin Goia (solistul trupei Voltaj), Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Vladimir Drăghia, Andreea Ibacka și Adrian Despot.

Jojo va fi gazda emisiunii și, totodată, ea va fi cea care se va asigura că regulile vor fi respectate. „Întotdeauna mi-am dorit să rămân veșnic copil, iar alături de fiul meu simt că visul mi s-a împlinit. Nu e bucurie mai mare decât să-i vezi pe cei mici cum se bucură de fiecare victorie, de fiecare puzzle rezolvat, de fiecare test trecut cu brio, iar acesta este motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect.”, a spus Jojo.

Cartoon Network le-a pus la dispoziție copiilor posibilitatea de a face parte din acest program. În această emisiune s-au putut înscrie copii cu vârsta între 8 și 12 ani, în echipe de câte trei, unde fiecare membru are o abilitate distinctă: istețul, tehnicianul sau sportivul.

Filmările pentru acest program vor începe astăzi în Bayrischzell, Bavaria, în apropierea orașului Munchen. Telespectatorii Cartoon Network vor putea urmări această producție în primăvara anului următor.