Acasă Stiri Cartoon Network Zone se va lansa în cel mai mare parc de...

Cartoon Network Zone se va lansa în cel mai mare parc de distracții indoor din lume, în Dubai

147
0
|
|

Brandurile CARTOON NETWORK prind viață în parcul de distracții IMG Worlds of Adventure din Dubai

– Cartoon Network Zone va fi deschis publicului la inaugurarea celui mai mare complex de distracții indoor din lume –

parc de distracții Cartoon Network Cartoon Network Zone se va lansa în cel mai mare parc de distracții indoor din lume, în Dubai Cartoon Network Zone se va lansa în cel mai mare parc de distracții indoor din lume, în Dubai parc de distract  ii Cartoon Network1 1024x507

Cartoon Network Enterprises EMEA (CNE EMEA), deținut de Turner Broadcasting, a încheiat un acord cu grupul Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group care prevede lansarea Cartoon Network Zone în rețeaua IMG Worlds of Adventure; cea mai importantă destinație de divertisment tematic din Dubai. Complexul, cu o suprafață de aproximativ 1,5 milioane de metri pătrați, are o capacitate de peste 20.000 de vizitatori pe zi.

În spatiul destinat Cartoon Network, vizitatorii își pot întâlni personajele preferate din seriile animate Ben 10, Să-nceapă aventura, Uimitoarea lume a lui Gumball, dar și Orășelul leneș deținut de Turner Broadcasting, branduri care acum prind viață într-un mediu captivant și palpitant. Cartoon Network Zone va prezenta primul cinematograf Ben 10 cu efecte 5D, mai multe restaurante, dar și puncte de vânzare, printre care se numără și cel mai mare magazin Ben 10 din lume.

Giorgio Stock, președintele Turner Broadcasting EMEA, declară că: „Investiția imensă a Grupului Ilyas & Mustafa Galadari în aceast spațiu inovator este o dovadă clară a încrederii în brandurile Cartoon Network din întreaga lume. Împreună cu oferta de televiziune și cu produsele licențiate, această modalitate de divertisment este o platformă ideală pentru a construi și pentru a susține atractivitatea brandurilor Cartoon Network.”

„IMG Worlds of Adventure este cea mai importantă destinație de distracție din lume care reunește branduri globale într-un concept original. Sperăm ca IMG Worlds of Adventure va consolida poziția Dubaiului drept o destinație de divertisment ideală pentru petrecerea timpului liber”, spun Ilyas Galadari și Mustafa Galadari, Co-Președinți Executivi ai Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group.

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars, sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe www.CartoonNetwork.ro.

Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here