Acasă Stiri Ce pot face de Craciun copiii din Bucuresti

Ce pot face de Craciun copiii din Bucuresti

218
0
|
|

proanimatie.ro recomanda activitatile si atelierele creative din centrul comercial Sun Plaza dedicate Craciunului.

Esti invitat sa pasesti in lumea lui Mos Craciun prin deschiderea oficiala a Tirgului de cadouri dedicat sarbatorilor de iarna, ce se va desfasura sub atenta supraveghere a mamutului si ursului din expozitia Ice Age (deschisa pina pe 31 ianuarie)!

lumea-lui-mos-craciun-la-sun-plaza_767x1174px Ce pot face de Craciun copiii din Bucuresti Ce pot face de Craciun copiii din Bucuresti Lumea lui Mos Craciun la Sun Plaza 767x1174px 669x1024Intre 8 si 24 decembrie, toti copiii care au fost cuminti anul acesta sunt invitati sa il intilneasca pe Mos Craciun, in urmatorul program: cite 4 zile pe saptamina: Joi, Vineri intre 17:00-19:00 și Simbata si Duminica intre 13:00-19:00, in zona restaurantelor de la etajul 1.

Luna decembrie este dedicata jocului, bunei dispozitii si zimbetelor, iar cei mici se vor putea bucura de toate acestea in weekend-urile 9-11 decembrie si 16-18 decembrie! Mosul si spiridusii sai au pregatit diverse activitati interactive pentru cei mici.

In plus, ajutoarele Mosului promit sa ii invete pe toti cei care trec pragul Sun Plaza cum sa impacheteze cele mai frumoase cadouri pentru familie si prieteni. Coltul de impachetat cadouri si zimbete pentru cei dragi va fi deschis la parter, in intervalul 12:00-21:00, incepind cu data de 8 decembrie.

Viziteaza lumea lui Mos Craciun din Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine cu multe surprize si bucurii pentru cei mici si cei mari! Mai multe detalii sun-plaza.ro si facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here