Acasă Stiri Noutatile Blu-ray si DVD

Noutatile Blu-ray si DVD

354
0
||||
||||

In asteptarea lui Mos Craciun, proanimatie.ro va recomanda 2 titluri noi de la Pro Video: Brigada Sinucigasilor si Pete si Dragonul.

Trebuie sa revedeti Brigada Sinucigasilor in format Blu-ray 4K Ultra HD. Este o experienta de vizionare captivanta si uimitoare! Rezolutia 4K – de 4 ori mai clar decat HD. High Dynamic Range (HDR) – culori mai stralucitoare, mai intense si mai naturale. Wider Color Spectrum – mai multe culori naturale. Si Immersive Audio – Sunet Multi-Dimensional.

Brigada Sinucigasilor Noutatile Blu-ray si DVD Noutatile Blu-ray si DVD 3DBD00000104 741x1024Scris si regizat de David Ayer (Furia: Eroi anonimi), filmul fenomen bazat pe benzile desenate DC Comics reuneste o distributie impresionanta din care fac parte Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne si Viola Davis.

Brigada Sinucigasilor aduce in prim plan cea mai mare unitate de anti-eroi, angajati să actioneze in numele legii, deci impotriva firii lor.

O agentie guvernamentala secreta recruteaza cei mai periculosi criminali detinuti si ii conditioneaza sa duca la bun sfirsit misiuni extrem de periculoase, in schimbul clementei.

Sunt multe de spus despre acest film. Merita revazut acasa in format 4K.

Si DVD-ul Pete si Dragonul este ok. Este film live-action de aventuri marca Disney, care spune povestea prieteniei dintre un baiat orfan si un dragon.

Pete si Dragonul Noutatile Blu-ray si DVD Noutatile Blu-ray si DVD PetesDragon DVD 754x1024Pro Video este unul dintre cei mai importanti distribuitori de home video de pe piata romaneasca, fiind unici licentiati pentru produsele Warner Bros, Disney, independenti si locali in format BLU-RAY 4K, BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ne-am mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor comercializate.

Pentru colectionarii de BLU-RAY 4K, BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, dar si pentru publicul interesat sa achizitioneze filme la cele mai tentante oferte de pret, se anunta un an extrem de promitator, portofoliul Pro Video urmand a fi intregit de titluri care se bucura de notorietate si care au un imens potential de box office.

Update: Odeon Cineplex a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Epoca de Gheata: Ploaie de meteoriti.

iacc_bd_3dskew Noutatile Blu-ray si DVD Noutatile Blu-ray si DVD IACC BD 3DSkew

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here