Acasă Stiri COCO, al 19-lea film PIXAR, câștigător al premiului OSCAR pentru cel mai...

COCO, al 19-lea film PIXAR, câștigător al premiului OSCAR pentru cel mai bun film de animație, disponibil din 27 martie pe DVD

644
0
||
||

Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, Coco este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților. Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Povestea lui Miguel despre dorinta sa de a-si indeplini visele dovedeste ca acesta este cel mai emotionat film Pixar de pana acum.

Coco-DVD_3D-pack COCO, al 19-lea film PIXAR, câștigător al premiului OSCAR pentru cel mai bun film de animație, disponibil din 27 martie pe DVD COCO, al 19-lea film PIXAR, câștigător al premiului OSCAR pentru cel mai bun film de animație, disponibil din 27 martie pe DVD Coco DVD 3D pack

 

CONCURS

Lasă-te purtat într-o lume pe care nu ai mai văzut-o până acum și câștigă experiențe de neuitat pentru tine și familia ta!

Calcă pe urmele lui Miguel, descoperă cultura mexicană și urmează-ți pasiunea pentru muzică!

Cumpara COCO pe DVD, inscrie-te in CONCURS si poti castiga:

o chitara acustica si 5 lectii gratuite a cate 50 min fiecare oferite de ScoalaChitara.ro.

5 premii- cate un voucher in valoare de 200 de lei la restaurantul maxican Taqueria El Torito sau El Torito

Campania se desfasoara in perioada 27 martie-30 aprilie 2018. Regulamentul campaniei este disponibil pe provideo.ro si facebook.com/ProVideo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here