Acasă Stiri Coconut micul dragon 3D – dublat in limba romana (VIDEO)

Coconut micul dragon 3D – dublat in limba romana (VIDEO)

1098
0
|
|

Coconut micul dragon Coconut micul dragon 3D - dublat in limba romana (VIDEO) Coconut micul dragon 3D – dublat in limba romana (VIDEO) image18 713x1024Va recomand un lungmetraj de animatie pentru prescolari. Este vorba despre Coconut micul dragon 3D Stereoscopic – dublat in limba romana. Aceasta productie cinematografica germana se apropie mult de stilul productiilor CGI dedicate micutziilor, precum cele de la Disney Junior, Minimax si Boomerang.

Animatia este ok pentru mamicele care incearca sa ii fereasca pe micutzi de „desenele animate violente” 🙂 Productia germana nu este nociva pentru prescolari. Este educativa. Posibil plictisitoare pentru adulti, dar atractiva pentru micutzi.

Regizori: Nina Wels, Hubert Weiland
Scenariul: Gabriele M. Walther, Mark Slater
Producător: Gabriele M. Walther
Coproducător: Marcus Hamann
Compania de producție Caligari Film/Munich
Durata: 83 min
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000

DIN 15 MAI 2015

Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here