Acasă Stiri Sfaturi pentru cei care merg la cinema 4DX

Sfaturi pentru cei care merg la cinema 4DX

252
0

Sfaturi pentru cei care merg la cinema 4DX Sfaturi pentru cei care merg la cinema 4DX Sfaturi pentru cei care merg la cinema 4DX image22Ieri am fost la inaugurarea salii de cinema 4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall. Am vazut citeva trailere in format 2D si 3D in sala 4DX.  Cu ajutorul unor scaune care seamana cu cele de masaj din fata cafenelelor, ai parte de senzatii tari 🙂 Scaunul se misca. Iti zguduie spatele, iti gidila picioarele 🙂

La toate acestea se adauga fum sau ceata, ploaie, vint, lumini stroboscopice, mirosuri si chiar baloane de sapun. Dar nu orice film se preteaza la asa ceva. Nu o sa puteti vedea un film de dragoste in sala de cinema 4DX.

Sala iti ofera sansa de a avea mirosurile din film 🙂 Daca cineva din film trage o basina, spectatorul va avea parte de mirosuri specifice, precum cauciucul ars 🙂 Sugerez cinematografului sa angajeze oameni care ofera mirosuri urite, asemanatoare cu cele din realitate 🙂 Atunci cind vom vedea pe marele ecran un cersetor nespalat, sa se simta mirosul boschetarului. Ceva asemanator cu mirosurile din autobuzele RATB-ului.

Nu uitati sa va luati umbrela cu voi. O sa va stropeasca bine 🙂 De asemenea, sa aveti un pulover in geanta. Peretii salii sunt plini de ventilatoare pentru a crea senzatia de frig.

Scaunele 4DX se misca in toate directiile 🙂

Exista anumite restrictii pentru persoanele care sufera de probleme sau afectiuni ale coloanei sau pentru cei cardiaci, iar persoanele cu greutate mai mare de 120 de kilograme nu au voie in sala. Nu ma intrebati cum ii verifica pe spectatori? Banuiesc ca cineva sta cu cintarul la intrare in sala 🙂 Nu va cere nimeni avizul medicului 🙂

Consider ca aceasta sala de cinema este bine venita pentru cartierul Pantelimon. Precum corturile din bilciuri cu tot felul de minunatii,  aceasta „ciorba reincalzita” – 4DX, aduce divertismentul la maxim.  Tehnologia 4DX este sud coreeana. Mai jos aveti un filmulet cu sala de cinema. O sa vedeti cum s-a construit si cum functioneaza.

Pretul unui bilet pentru un film 4DX va fi mai mare decit cel al unui film obisnuit, astfel ca vizionarea unei pelicule variaza intre 35 de lei in cursul saptaminii si in prima parte a zilei si poate ajunge la 45 de lei in weekend, dupa ora 17.00.

Update: Am uitat sa va spun ca am vazut un fragment din filmul Mad Max in sala 4DX. Experienta este unica 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here