Concurs cu zmee marca Avioane 2

PlanesFR_Kite

Update: Cistigatorii concursului: Neagu Vasilica si Andreea Dinu.
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

Forum Film Romania si animationmagazine.eu te invita la concurs – 2 zmee originala marca Avioane 2

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa cistigi un zmeu original marca Disney Avioane 2.

Cum il cheama pe avionul agrar?

Cistigatorii afisati pe site pot primi zmeul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea.

Cind faimosul avion de curse cunoscut pe plan mondial, Stropi revine in orasul natal, Propwash Junction, dupa un nou sezon de victorii in curse, fostul avion agricol se delecteaza cu succesele din noua sa cariera pana cand un antrenament fatal ii schimba destinul printr-un accident care ii pune capat carierei. Obligat sa faca o schimbare, Stropi decide sa se antreneze cu Aerial Fire Fighters la baza de atac de la Varful Piston ca Aero-Cisterna cu Mono-Motor (ACMM). Eforturile eroice, care adesea ii pun viata in pericol, sunt admirabile — dar aparent imposibil de stapinit — in special cind esti un avion de stropit transformat in avion de curse, cu o rana care nu poate fi ignorata.

Avioane: Echipa de Interventii este o productia DisneyToon Studios. Din 18 iulie Avioanele se reintorc pe marile ecrane, intr-o noua formula. Echipa de Interventii Dusty veteranul concursurilor aeriene, se reprofileaza pentru o cauza buna. Mergi la cinema!

Asteptam mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati vineri.