Concurs Hercules: doua invitatii duble la film

Hercules

Update: Cistigatorii concursului: Ion Monica si Sorin Pintilii.
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

Forum Film Romania si animationmagazine.eu te invita la film!

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa cistigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul de animatie Hercules. Invitatiile sunt valabile pentru simbata, 26.07.2014, ora 19.00, la Cinema City Sun Plaza.

Ioan Boieriu (senior effects technical director la Double Negative Londra), Florin Boieriu (Double Negative Singapore), Nicolae-Gheorghe Cojocaru (effects td la Cinesite) si Florin Daniel Catrinoiu (special effects technician) au participat la realizarea productiei Hercules (2014).

Numele lui Ioan Boieriu se regaseste pe genericele productiilor: Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (film nominalizat la premiile Oscar pentru VFX), Star Trek – Into the Darkness, After Earth, White House Down, Priest, Tarzan 3D, etc..

Neinfricat, puternic, supraom. Starul de actiune Dwayne Johnson il readuce la viata pe bine-cunoscutul fiu al lui Zeus in filmul Hercules: o poveste moderna despre figura emblematica a legendarului semizeu, care a infrint lei si fiinte ale iadului, dar care ramine ranit de tragedie, in adincul sufletului, fiind nesigur de mostenirea sa.

Hercules este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 25 iulie 2014, fiind proiectat in format 3D si IMAX 3D.

Cistigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea.

Citi romani au participat la realizarea productiei Hercules?

Asteptam mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati la sfirsitul zilei.