Surpriza Forum Film la avanpremiera „Hercules”: recuzita din film + o parte din echipa tehnicienilor de efecte speciale

Hercules„Hercules” – surprize la avanpremieră

Joi seara, 24 iulie, a avut loc avanpremiera filmului „Hercules”. „Este o poveste plină de acţiune susţinută, umor şi bătălii impresionante, care plac tuturor. Însă sper ca oamenii să plece de la film simţind forţa convingerii lui Hercules”, spunea regizorul Brett Ratner.

Forum Film România le-a făcut o surpriză participanţilor la eveniment, aducându-i pe cei patru români din Gheorgheni, care au lucrat ca tehnicieni de efecte speciale pentru pelicula „Hercules”. Szilard Gergely, Laszlo Gergely, Claudiu Zoltan Medve şi Florin Cătrinoiu au fost mai bine de jumătate de an, în 2013, pe platourile de filmare din Budapesta, de unde au venit cu o mulţime de amintiri, dar şi cu o parte din recuzita din film. Câteva dintre aceste obiecte, precum bâta lui Hercules, săbii, suliţe, scuturi, au fost expuse la avanpremieră, devenind punctul de atracţie al invitaţilor.

„Hercules” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 25 iulie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

Sinopsis
Om şi legendă deopotrivă, Hercules (Dwayne Johnson) conduce o bandă de mercenari, pentru a ajuta la încheierea unui război civil sângeros din ţinutul tracic şi reîntoarcerea pe tron a regelui de drept. Fiind un suflet chinuit încă de la naştere, Hercules are forţa unui zeu, dar simte suferinţele unei fiinţe umane. Răufăcători de neimaginat vor testa puterea mitică a lui Hercules, în viziunea îndrăzneaţă a regizorului Brett Ratner asupra unuia dintre cei mai importanţi eroi de acţiune ai tuturor vremurilor.

Din distribuţia filmului fac parte şi Ian McShane, Rufus Sewell, Rebecca Ferguson, Joseph Fiennes şi John Hurt.