Concurs Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy: doua invitatii duble la film

Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy

Update: Cistigatorii concursului: Ion Monica si Andreea Dinu.
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

MediaPro Distribution si animationamagazine te invita la film!

Pe taramul de după curcubeu, Orasul de Smarald trece prin cea mai grea încercare. Si doar o singura persoana poate salva lumea fermecata. Din 23 mai, intoarce-te in Oz pentru o aventura care depaseste imaginatia, intalneste-te cu vechii prieteni – Dorothy, Omul de Tinichea, Leul si Sperietoarea de Ciori, dar fa cunostinta si cu alte personaje minunate. Experimenteaza magia, crezi in vise si traieste aventura.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble la filmul LEGENDELE DIN OZ: INTOARCEREA LUI DOROTHY, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Cum se numeste taramul Vrajitorului din Oz?

1. Orasul de Smarald

2. Orasul de Rubin

3. Orasul de Diamant

Din 23 mai, MediaPro Distribution iti aduce pe marile ecrane continuarea Vrajitorului din Oz, una dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile. Prinde aventura in 3D in LEGENDELE DIN OZ: INTOARCEREA LUI DOROTHY. Mergi la cinema din 23 mai!

Asteptam mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati pe 3 iunie a.c.