Acasă Stiri Concurs: o invitatie dubla la filmul Gardienii Galaxiei

Concurs: o invitatie dubla la filmul Gardienii Galaxiei

233
0

Gardienii Galaxiei Concurs: o invitatie dubla la filmul Gardienii Galaxiei Concurs: o invitatie dubla la filmul Gardienii Galaxiei Gardienii Galaxiei

Update: Cistigatorul concursului: Laura Vrabie.
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

Forum Film Romania si animationmagazine.eu te invita la film!

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa cistigi o invitatie dubla la filmul Gardienii Galaxiei. Invitatia este valabila pentru perioada 11-14 august 2014, de luni pina joi, doar la proiectiile Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti sau la Cinema City din tara.

După ce au adus francizele de succes „Iron Man”, „Thor”, „Captain America” şi „The Avengers”, Studiourile Marvel îşi încântă fanii cu o nouă echipă fantastică, în filmul „Gardienii Galaxiei”.

Pelicula este distribuită de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 august 2014, fiind proiectată în format 2D, 3D şi IMAX 3D.

Echipa de eroi „Gardienii Galaxiei” a fost creată în 1969 de Arnold Drake şi Gene Colan, conceptul lor stând la baza filmului. Acesta extinde Universul Cinematografic al Marvel în cosmos şi devine mijlocul perfect de explorare a unei alte laturi a acestuia, într-un film epic de acţiune, păstrând anvergura, acţiunea şi umorul, precum şi sentimentul unei mize importante aflate în centru, asemeni celei din „The Avengers”.

Trei romani au participat la realizarea productiei Marvel Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei 3D.

Alexandru Popescu (lead environments), Lucian Boicu (compositor) si Raul Joshua Teleki (tech anim – animatie tehnica, simulari de piele, cloth, etc), romanii care lucreaza la The Moving Picture Company Londra (MPC), una dintre cele mai mari companii de visual effects din lume, au participat la realizarea productiei Marvel Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei, regizat de James Gunn.

Cistigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea.

Citi romani au participat la realizarea productiei Gardienii Galaxiei?

Asteptam mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati vineri, 8 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here