Concurs Scooby-Doo

ScoobyDoo_medium

LUNA LUI SCOOBY-DOO LA CARTOON NETWORK

Faimosul câine care rezolvă mistere și prietenii lui din Crystal Cove sunt vedetele lunii mai la Cartoon Network! Noi episoade din serialul Scooby-Doo și echipa misterelor încep pe 6 mai la 18:40, iar de data aceasta misterul este mai complicat decât oricând și nu va fi dezlegat decât la finalul seriei, când cei cinci detectivi vor afla că cel mai mare răufăcător din oraș este un prieten pe care nu l-ar fi bănuit niciodată.

Cu ocazia lunii lui Scooby-Doo, Cartoon Network va lansa un minisite nou și un concurs la care copiii sunt chemați să arate că știu unde se află unele dintre cele mai importante atracții turistice ale Europei. Cei mici trebuie să-l localizeze pe Scooby pe hartă, ajutându-l să ajungă înapoi în Crystal Cove.

MysteryInc_medium

Până la apropiata lansare, animationmagazine.eu, în colaborare cu cartoonnetwork.ro, îi provoacă pe cei mici la un concurs cu premii constând în 3 rucsăcei Scooby-Doo și 3 saltele de plajă Scooby-Doo, potrivite pentru vacanța care urmează. Trebuie să spuneți cine difuzează serialul Scooby-Doo și echipa misterelor. Cîștigătorii vor fi anunțați pe 10 mai a.c. pe website-ul animationmagazine.eu.

Update: Cistigatorii concursului sunt Cici, Ion Daniel si Diana Luiza Maria V. Fiecare cistigator va primi un rucsac Scooby-Doo și o saltea de plajă Scooby-Doo.

Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

Cei doi cistigatori sunt rugati sa ne contacteze pentru a putea expedia premiile.