Acasă Animatia romaneasca Desene animate destinate populatiei pentru pregatire in caz de cutremur (VIDEO)

Desene animate destinate populatiei pentru pregatire in caz de cutremur (VIDEO)

1569
0

NU TREMUR LA CUTREMUR Desene animate destinate populatiei pentru pregatire in caz de cutremur (VIDEO) Desene animate destinate populatiei pentru pregatire in caz de cutremur (VIDEO) NU TREMUR LA CUTREMUR 1024x379Echipa studioului de animatie animationmagazine.eu a realizat campania Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta – 7 spoturi animate. Animatiile sunt realizate in Flash, precum serialele noi de la Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Minimax si Nickelodeon.

Initiatorii campaniei, numita „Nu tremur la cutremur”, vor sa-i invete pe romani cum sa reactioneze si cum sa-si apere viata in cazul in care are loc un seism puternic.

Spoturile animate includ situatii specifice, daca esti la scoala, daca esti acasa sau pe strada.

nutremurlacutremur.ro/campanie

Coordonator echipa de animatori:
Sorin Marius Pintilii
VIDEO
altarisart.deviantart.com – character design, backgrounds, illustrations, comics
A lucrat ca animator 2D si 3D la studiourile de animatie din Capitala: Animadream, Dacodac si la departamentul de animatie Mediapro Pictures. De asemenea, Sorin a lucrat ca animator in Ungaria, participind la realizarea productiilor de succes, precum Angelina balerina, Jules Verne: Journey to the Center of the Earth, Mr. Bean, Povești populare maghiare, Les Contes du Cimetiere, etc.

Manager studio:
Daniel Todoran-Rares

studio@animationmagazine.eu
contact@animationmagazine.eu
tel: 0721795620

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here