Disney Channel produce prima emisiune locală în România

Alexia,Andra și Adina

DISNEY CHANNEL PRODUCE PRIMA EMISIUNE LOCALA IN ROMANIA


Noul show debuteaza pe 25 octombrie la Disney Channel, pregatind astfel lansarea sezonului trei al serialului Violetta.

Disney Channel, marca TV preferată de copiii din întreaga lume, anunță prima sa producție locală în România – emisiunea I ♥ Violetta (I Love Violetta). După ce serialul Violetta s-a bucurat de ratinguri excepționale în rândul fanilor din România, noua emisiune debutează pe 25 octombrie, la 10:30, la Disney Channel.

I ♥ Violetta pătrunde în lumea Violettei, permițând fanilor să fie conectați cu cele mai recente întâmplări, momente din spatele camerei, muzică, dans și sfaturi despre moda din cel de-al treilea sezon al serialului, ce va debuta la Disney Channel la începutul lunii noiembrie. Invitați speciali, concursuri, mesaje de la actorii din Violeta și multe alte surprize îi așteaptă pe fanii români. Emisiunea săptămânală durează 10 minute și este prezentată de trei fane Violetta din România: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) și Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experiență a unui show TV. Alexia Eram este fiica Andreei Esca.

Noua emisiune stârnește entuziasm pentru noul sezon din serialul Violetta care are premiera pe 10 noiembrie și care ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat. Sezonul trei începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Noul sezon este plin de momente emoționante, noi cântece și dansuri, dar și noi personaje.

Al treilea sezon cuprinde 80 de episoade cu o durată de 45 de minute şi este însoţit de o nouă coloană sonoră care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretări de grup sau solo realizate de multi-talentata distribuţie.

Violetta este o combinaţie captivantă de muzică, dragoste, umor şi suspans care s-a dovedit a fi de mare succes în rândul publicului din întreaga lume. Este primul serial original cu acţiune live creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în colaborare cu compania de producţie Pol-Ka din Argentina.

Adina Iliescu, în vârstă de 16 ani, studiază filologia, dar are ca pasiuni desenul și teatrul. Ar vrea sa devină actriță, la fel ca idolul sau, Martina Stroessel. Are o sora mai mică, Denisa, în vârstă de 11 ani, care este la fel de pasionată de serial ca și ea.

Alexia Eram, în vârstă de 14 ani, practică dans sportiv de performanță de peste cinci ani și se pregătește pentru competiții de inot de peste șapte ani. Îi plac muzica, dansul, cinematografia și … totul despre Violetta.

Andra Gogan, în vârstă de 16 ani, a fost fermecată de Violetta de prima dată când a auzit promo-ul serialului, mai ales ca dansul, muzica și pasiunea sunt cuvinte cheie în viața ei. Și-a demonstrat talentul muzical când a intrat în Cartea Recordurilor drept copilul care a susținut cel mai lung concert live, trei ore și jumătate. Cântă la chitara și pian și îi place să predea coregrafie copiilor.

*Disney are in vedere colaborarea cu un studiou de animatie din Romania