Acasă Stiri Disney Channel – recomandari tv pentru luna decembrie 2015

Disney Channel – recomandari tv pentru luna decembrie 2015

440
0
|
|

EPISOADE SPECIALE DE SARBĂTORI
Jessie şi cei 4 poznaşi aflaţi în grija ei, Emma, Ravi, Luke şi Zuri, au parte de noi aventuri şi încurcături şi în perioada sărbătorilor de iarna. Episoadele tematice se difuzează în fiecare zi de luni până vineri începând cu 7 decembrie, la 12:55.
De asemenea, se anunță o selectie de episoade legate de Craciun și Revelion de luni până vineri de la 18:30, începând cu 30 noiembrie.

MIRACULOUS BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR Disney Channel - recomandari tv pentru luna decembrie 2015 Disney Channel – recomandari tv pentru luna decembrie 2015 Screen Shot 2013 01 21 at 8

PREMIERA FILMULUI CRĂCIUN LA NESFĂRȘIT & UN PREVIEW AL SERIALULUI MIRACULOUS BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR
Crăciun la Nesfârșit prezintă povestea unor frați poznași, Eric și Patty, care sparg din greșeala ceasul din atelierul bunicului lor și ajung astfel într-o bucla a Ajunului Crăciunului. Împreună trebuie să readucă timpul la normalitate și să facă din nou din Crăciun un moment plăcut în familie.
Premiera filmului Crăciun la Nesfărșit de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, la 11:30 urmat de Miraculous Buburuza și Motan Noir la 12:15

K.C SUB ACOPERIRE: DUBLU ROL
Cand Organizația îl numește pe un nou Spion Junior al Anului, Brett Willis, să lucreze sub acoperire ca prietenul lui K.C. într-o misiune, K.C. ajunge să lupte nu doar cu rivalii arcei și cu clonele ce amenință să distrugă agenția, dar și cu propriile sentimente pentru Brett.

Pe 6 decembrie la 16:05

GOLDIE & URSULEȚ

Întâmpinăm luna aceasta cel mai nou show Disney Junior, re-interpretarea basmului Fata cu Parul de aur si cei trei Urși în cadrul căruia Goldie devine cel mai bun prieten al ursului cel mic.
Urmariți versiunea modernă a basmului pe 13 decembrie, la ora 13:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here