Disney Channel si Disney Junior – recomandari pentru luna octombrie

Disney Channel

VIOLETTA: CĂLĂTORIA
In această lună, aveţi sansa să vizionati un documentar extraordinar ce prezintă parcursul Violettei, fenomenul îndrăgit de copiii din întreaga lume. Filmul prezinta de asemenea imagini din culisele celui mai important turneu al anului 2015.
Premiera pe 24 octombrie la 11:30

PRINȚESA STEA CONTRA FORȚELOR RĂULUI
Noua comedie animată debutează pe 12 octombrie şi urmărește aventurile Prințesei Stea pe planeta Pământ, pe măsură ce încearcă să își protejeze bagheta magică de forțele răului din Univers, alături de noul ei bun prieten, Marco Diaz.
Noi episoade în fiecare zi a săptămânii de la ora 17:05

CELE MAI BUNE PRIETENE ORICÂND
Vi le prezentăm pe Shelby şi Cyd, cele mai noi bune prietene de la Disney Channel. După ce un experiment realizat la ora de ştiinţa dă gres, cele 2 adolescente dobândesc abilitatea de a călători în timp oricând doresc sau chiar fară să îşi propună acest lucru.
Noi episoade în fiecare duminică la 10:30 şi în reluare la 17:05 începând din 1 noiembrie

 

Disney Junior

CLINICA VETERINARĂ A PLUSICĂI
Doctoriţa Plusica are o nouă îndeletnicire… ea ajută animalele de companie!
Alăturaţi-vă Pluşicăi în ”Clinica Veterinară a Pluşicăi”, ce include episoadele difuzate în premieră pe parcursul a două saptămâni, în cadrul caruia fetiţa devine o mică doctoriţă veterinar. De la căţei, la căpriţe …Doctorita le ajută pe toate cu aceeaşi bucurie.
Clinica Veterinară a Plusicăi debutează pe 19 octombrie cu episoade speciale timp de două săptămâni de la 08:20 şi în reluare la 10:30, 14:00 şi 15:45.

SOFIA INTÂI –PREMIERA SEZONULUI 3
Prinţesa s-a întors!
Este reîntoarcerea pe care o aşteptaţi cu toţii. Aflaţi în sezonul 3 din Sofia Intâi ce aventuri magice o aşteaptă pe Sofia si prietenii ei.
Premiera are loc pe 17 octombrie la 10:00 (noi episoade în fiecare sâmbătă)

PREMIERELE DUMINICII
Vă dăm întâlnire în fiecare duminică cu personajele voastre preferate din Sofia Intâi, Doctoriţa Plusica, Miles Din Spaţiu şi Clubul lui Mickey Mouse, în fiecare duminică de la ora 10:00.