Acasă Stiri Disney Channel si Disney Junior – RECOMANDĂRILE LUNII NOIEMBRIE

Disney Channel si Disney Junior – RECOMANDĂRILE LUNII NOIEMBRIE

315
0
|
CAPTAIN JAKE AND THE NEVER LAND PIRATE - "Rise of the Pirate Pharaoh" - Jake and the crew accidentally awaken the Pirate Pharaoh. This episode of "Captain Jake and the Never Land Pirate" airs Saturday

Disney Channel

RILEY L ȘI RESTUL LUMII – SEZONUL 2
Un nou sezon din îndrăgitul serial Riley și restul lumii debutează în acest weekend şi prezintă noi aventuri pline de umor din viața adolescentelor Riley și Maya, pe măsură ce fetele navigă în marea relațiilor de familie și prietenie.
Premiera pe 21 noiembrie la 11:00 și noi episoade în fiecare sâmbătă la aceeași oră

ICE CREAM CAKE ? Olaf sneaks a taste of Anna's birthday cake in "Frozen Fever," an all-new Walt Disney Animation Studios short that welcomes "Frozen" favorites Anna, Elsa, Kristoff and Olaf back to the big screen. In theaters in front of "Cinderella" beginning March 13, 2015. ?2015 Disney. All Rights Reserved. Disney Channel si Disney Junior - RECOMANDĂRILE LUNII NOIEMBRIE Disney Channel si Disney Junior – RECOMANDĂRILE LUNII NOIEMBRIE FROZENFEVER 005 L 1024x429

FREAMĂT ÎN REGATUL DE GHEAȚĂ
Nu pierdeți scurt metrajul Freamăt în Regatul de Gheață. Regina Elsa și Kristoff plănuiesc o aniversare speciala pentru Anna, dar Elsa răcește așa că puterea ei specială devine incontrolabilă și toate lucrurile se complică, nu doar petrecerea.
Premiera are loc sâmbătă, 7 noiembrie la 11:30.

CELE MAI BUNE PRIETENE ORICÂND
Vi le prezentăm pe Shelby şi Cyd, cele mai noi bune prietene de la Disney Channel. După ce un experiment realizat la ora de ştiinţa dă gres, cele 2 adolescente dobândesc abilitatea de a călători în timp oricând doresc sau chiar fară să îşi propună acest lucru.
Noi episoade în fiecare duminică la 10:30 şi în reluare la 17:05 începând din 1 noiembrie

 

Disney Junior

CĂPITANUL JAKE & PIRAȚII DIN ȚARA DE NICĂIERI
Fii pe fază Hook, a apărut un nou căpitan pe mare… Căpitanul Jake!
A cucerit Marea de Nicăieri, a descoperit comoara, a infrânt ehipajul Jolly Roger și a colectat cufărul plin de dubloni de aur.  Este așadar timpul ca Jake să poarte pălăria de căpitan!  Alăturați-vă lui Jake și echipajului său cu ocazia lansării serialului Capitanul Jake și Pirații din Țara de Nicăieri pentru noi aventuri, începând din 14 noiembrie la 10:30. Se vor difuza episoade noi în fiecare sâmbătă la aceeași oră și în reluare de la 17:35.

WEEKENDURI CU MILES SI M.E.R.C
În fiecare weekend din luna noiembrie, aventurierul spațial, Miles, și prietenul său struțul- robot, M.E.R.K., preiau comanda. Puteți petrece dimineţile de sâmbătă şi duminică într-o misiune printre stele alături de cei doi pe măsură ce colecţionează pietre spaţiale şi creează valuri în aventura lor prin univers.
Premiera pe 7 noiembrie la 10:55 cu episoade consecutive din Miles în Spaţiu.

VEDETA MINNIE
Cântă şi dansează, este Minnie- vedeta pop!
Minnie se pregătește să interpreteze mai multe cântece pe scenă la Muntele de Vâsc, dar apare o singură problemă….toate instrumentele muzicale au dispărut! Din fericire, Minnie are alături buni prieteni care o ajută să urmeze toate indiciile în căutarea instrumentelor, în timp ce învăţa diferite tipuri de muzică. Oare vor salva ei ziua şi o vor ajuta pe Minnie să devină o vedetă pop!

Minnie, Vedeta Pop are premiera pe 30 noiembrie 9:00 şi în reluare la 12:35. Rămâneţi la Disney Junior, pentru episoade speciale pe parcursul întregului weekend.

AVENTURILE DE CAPĂ ȘI SPADĂ ALE LUI JAKE
Pregătiți-vă sabia și peticul de pirat pentru sâmbătă dimineața. În fiecare săptămâna, Disney Junior prezintă noi mega aventuri cu Jake și prietenii săi în episoade speciale de 45 de minute. Începem luna cu Jake îl salvează pe Bucky, urmat de Întoarcerea lui Peter Pan și Bătălia Cărții. Vă veți pregăti astfel de cea mai mare aventura a lui Jake de până acum- aceea că devine Căpitanul Tării de Nicăieri.
În fiecare weekend de la 19:10 începând din 9 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here