Acasă Stiri Disney va lansa doua lungmetraje de animatie in 2016

Disney va lansa doua lungmetraje de animatie in 2016

195
0

disney-logo Disney va lansa doua lungmetraje de animatie in 2016 Disney va lansa doua lungmetraje de animatie in 2016 disney logoStudiourile Disney pregatesc doua lungmetraje de animatie. Este vorba despre Zootopia si Moana. Ambele productii vor fi lansate in 2016.

Zootopia este o comedie. Noul film este despre un vorbaret, transformat in fugar in momentul in care este acuzat pe nedrept de o crima. Drept o confirmare a mediilor de viata specifice fiecarui animal in realitate, orasul ce da numele filmului este impartit in regiuni precum Sahara Square, inghetatul Tundratown si Burrow Borough, casa unui miliard de iepuri. Zootopia este regizat de Byron Howard (Tangled), dupa un scenariu de Jared Bush.

Moana este despre aventurile Moanei, o navigatoare innascuta, care porneste in cautarea unei insule de poveste, pentru a-si ajuta familia. Intilneste tot felul de creaturi ale adincului si tot felul de creaturi marine de legenda. Aceasta productie Disney va fi regizata de Ron Clemens si John Musker (Alladin si The Little Mermaid).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here