Dorian Popa şi-a descoperit dublura în animaţia „Mune: Gardianul Lunii”

Dorian Popa Sohone Mune FreemanConcentrat în ultimii ani pe cariera muzicală, Dorian Popa se reîntoarce la actorie şi nu oricum, ci cu debutul în animaţie, dublându-l cu mult entuziasm şi într-o notă personală pe Sohone, unul dintre personajele principale din „Mune: Gardianul Lunii”. Animaţia va avea premiera în cinematografele din ţară pe 11 septembrie.

„Am fost foarte încântat atunci când am primit propunerea de a dubla un personaj animat, însă trebuie să recunosc că nu mă aşteptam să fie vorba chiar de unul dintre protagonişti. Interpretarea lui Sohone m-a facut să descopăr o nouă parte a actoriei care m-a fascinat. Personajul mi s-a părut că mi se potriveşte foarte bine, motiv pentru care implicarea mea emoţională a fost şi mai mare. Abia aştept să văd filmul şi sper ca publicul să primească cu drag prezenţa mea în proiect, cât şi filmul în sine!”, povesteşte expansivul Dorian Popa.

Impulsiv, cuceritor şi orgolios, Sohone se pregăteşte pentru cea mai importantă misiune a sa. Toată viaţa nu a făcut altceva decât să înveţe cum să devină un bun Gardian al Soarelui. Şi întocmai ca Soarele, îi place să strălucească şi să fie mereu în centrul atenţiei. Însă atunci când strălucitorul astru este furat, Sohone trebuie să lucreze în echipă cu Gardianul Lunii şi inteligenta lui prietenă.

Călătoria iniţiatică pe care o va întreprinde alături de Mune şi Glim îl va învăţa cât de importante sunt altruismul şi modestia, dar va descoperi în acelaşi timp că are o inima de aur uriaşă.

Alături de Dorian Popa, dublajul animaţiei „Mune: Gardianul Lunii” este asigurat de mai mulţi artişti celebri printre care: Dragoş Bucur, Delia Matache, Vladimir Drăghia şi alţii.

O aventură fabuloasă despre responsabilizare şi prietenie, animaţia „Mune: Gardianul Lunii” este distribuită de Freeman Entertainment şi are premieră pe marile ecrane din ţară pe 11 septembrie.

Mune