DVD Pro Video: Scooby-Doo si Blestemul demonului vitezei

Noul film de animatie Scooby-Doo se numeste Blestemul demonului vitezei. Este al douazeci si saselea film din seria direct-to-video de filme Scooby-Doo. Este o coproductie Warner Bros. Animation si WWE Studios. Filmul este o continuare a lungmetrajului de animatie Scooby-Doo! WrestleMania Mister. A avut premiera la San Diego Comic-Con International, iulie 2016.

‘Apasati pedala pana la podea! Scooby-Doo, Shaggy si gasca se reunesc cu superstarurile din WWE intr-un nou film original cu cifra octanica ridicata! Atunci cand Scooby si echipa Mystery Inc. vor merge la o cursa de masini off-road, un sir de evenimente stranii le va da intregul program peste cap. Un pilot-fantoma misterios, cunoscut doar sub numele de Inferno, este hotarat sa transforme totul in haos si, astfel, sa saboteze cursa. In aceste conditii, Scooby-Doo, Shaggy si noul lor copilot, The Undertaker, vor trebui salveze competitia si totodata, sa rezolve misterul. Tot alaturi de eroii nostri preferati vor venii celebrii Triple H, Paige si Sheamus. Doaaaaamnelor si doooomnilor! Porniti motoarele! Scooby-Doo si starurile din WWE ne aduc o aventura pe cinste si rasete in hohote!’

Scooby-Doo a aparut pentru prima oara intr-un serial de animatie in 1969. Seria a fost creata de Joe Ruby si Ken Spears pentru Hanna-Barbera Productions, care au produs numeroase spin-off-uri pina in 1997 cind Warner Bros. au preluat conducerea asupra acesteia.

Scooby-Doo a fost initial transmis de CBS din 1969 pina in 1976 cind a fost mutat pe ABC. ABC a anulat serialul de animatie in 1986, dar a difuzat un spin-off, Un catel numit Scooby-Doo, din 1988 pina in 1991. O nouă serie Scooby-Doo, Ce mai faci tu, Scooby-Doo? a fost difuzat de WB Network din 2002 pina in 2005. Reluări ale seriilor originale precum si din Ce mai faci tu, Scooby-Doo? sunt difuzate frecvent pe diferite posturi de televiziune din toata lumea, precum Cartoon Network si Boomerang.