Ecranizarea Disney a povestii Cartea Junglei din acest an revine pe ecranele din casele voastre

Recomand ecranizarea povestii Cartea Junglei din acest an. Posibil ca voi, cititorii website-ului proanimatie.ro, sa stiti de acest film. In urma cu citeva luni a rulat pe marile ecrane. Pentru cei care nu l-au vazut sau vor sa-l vada pentru prima oara, recomand DVD-ul si Blu-Ray-ul de la Pro Video. Ei iti ofera garantia ca il puteti vedea la o calitate foarte buna. Sunt convins ca cei care s-au obisnuit cu site-urile care difuzeaza ilegal filme nu au posibilitatea sa vada asemenea film dublat. La asemenea film conteaza foarte mult sa se vada foarte bine si sa se auda bine. Filmul are o coloana sonora de invidiat. Toate personajele din film sunt create cu ajutorul specialistilor in efecte vizuale, mai putin copilul care este real.

‘Celebra colectie de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o noua ecranizare in regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha in jungla, devenind prieten la catarama cu voiosul urs Baloo si precauta pantera neagra Bagheera. Pornit in cautarea familiei sale, Mowgli va trebui sa-l infrunte pe regele maimutelor, pe infometatul piton Kaa, dar si pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima intregii jungle!

Va reusi micul Mowgli sa-si regaseasca parintii?’

TheJungleBook_BDTrei romani au participat la realizarea efectelor vizuale la Cartea Junglei. Este vorba despre Ioan Boieriu, Razvan Vacar si Radu Ciubotariu, specialisti in realizarea efectelor vizuale.

Ioan Boieriu, senior effects technical director la MPC, a realizat scenele unde copilul se joaca cu ursul pe riu. Romanul a participat la realizarea efectelor vizuale la Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, Star Trek – Into the Darkness, After Earth, White House Down, Priest, Tarzan 3D, Planeta Maimutelor: Revolutie, Hercules, Exodus: Gods and Kings, In the Heart of the Sea, Jocurile Foamei: Revolta – partea 2, etc. In prezent, Ioan Boieriu lucreaza la Independence Day: Resurgence si Ghostbusters. In 2015 a fost premiat de UARF pentru realizarile sale in domeniul efectelor vizuale remarcabile in cinematografia internationala.

Razvan Vacar, motion editor la Weta Digital, a lucrat la shoturile cu maimutele in secventa cu King Louie. Numele lui Razvan Vacar se regaseste pe genericul filmelelor: Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, Planeta Maimutelor: Revolutie, Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri si Jocurile Foamei: Revolta – partea 2. In prezent, Razvan lucreaza la productia The BFG.

Cartea junglei, dupa povestea perena a lui Rudyard Kipling si bineinteles, inspirat de animatia Disney, este regizat de Jon Favreau (cineastul care a facut Iron Man).

Aventura live-action combinata cu CGI a lui Mowgli, copilul care a fost crescut de o familie de lupi începe atunci cind infricosatorul tigru Shere Khan promite sa elimine din jungla orice amenintare „umana”. Mowgli trebuie sa paraseasca singurul camin pe care l-a avut vreodata pina atunci, adapostul lupilor. Dar baiatul va primi de-a lungul peripetiilor sfaturi de la mentorul sau, pantera Bagheera (vocea este a actorului Ben Kingsley), seriosa si conservatoare, si de la ursul nonconformist Baloo (Bill Murray). Mowgli va intilni creaturi viclene in jungla, de pilda Kaa (cu vocea actritei Scarlett Johansson), pitonul cu glas seducator si privire hipnotica care incearca sa-l traga pe sfoara.