Festival International de Benzi desenate din Sibiu – 4, 5, 6 aprilie 2014

Festival International de Benzi desenate din SibiuFestivalul International de Benzi Desenate din Sibiu, editia a doua, va avea loc in 4, 5, 6 aprilie 2014, in sala CIT al Primariei municipiului Sibiu. Vor veni autori si desenatori din Franta si din Romania. Acest eveniment cultural prezinta expozitii din Franta, Belgia si Romania. De asemenea, Festivalul International de Benzi Desenate din Sibiu propune conferinte despre benzi desenate, intalniri cu autorii, prezentari de benzi desenate (desen live in fata publicului), workshopuri…

Afisul festivalului este desenat de Andrei Modovan. Ilustrator si artist de banda desenata, Andrei a absolvit liceul de arte plastice si Facultatea de Arte Plastice din Cluj, sectia Grafica. El se ocupa de character design-ul personajelor din Harap Alb Continua, deseneaza si coloreaza paginile de banda desenata si alte ilustratii din revista.

Festivalul International de Benzi Desenate din Sibiu este organizat de catre Asociatiei de prietenie Ille et Vilaine Sibiu, asociatia Solidarité 35 Roumanie in parteneriat cu Institutul Francez din Bucuresti, Lectoratul francez din Sibiu, Delegatia Wallonie Bruxelles din Bucuresti, Primaria Sibiu, Consiliul general Ille et Vilaine, Asociatia Bedefililor din Romania, Asociatia Francezilor din Sibiu, Asociatia Bulle d’Encre, Revista Comics.