DISNEY JUNIOR ANIVERSEAZĂ 2 ANI ÎN ROMÂNIA (VIDEO)

Disney JuniorLa mulți ani, Disney Junior!

Disney Junior aniversează 2 ani de prezență în România pe 1 Martie. Brandul multi-platformă dedicat copiilor cu vârste între 2 și 7 ani și familiilor acestora a cunoscut o creștere impresionantă, clasându-se al doilea ca număr de telespectatori[1]. Disney Junior a fost urmărit de 12,5 milioane de oameni cu vârstă peste 4 ani doar în anul 2013, număr corespunzând unui procent de 65% dintre românii cu vârsta peste 4 ani.

“Au fost doi ani extraordinari pentru Disney Junior în România, în decursul cărora canalul a devenit rapid destinaţia preferată nu doar a copiilor, ci și a părinților lor. Ne-am bucurat să vedem că familiile românilor îndrăgesc programele noastre, ce încântă copiii prin poveştile lor. Datorită succesului uriaș înregistrat de serialele Sofia Întâi, Doctorița Plușica sau Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, am reușit să dobândim o poziție puternică, astfel că, în scurt timp de la lansare, Disney Junior s-a clasat al doilea, imediat după fratele său mai mare, Disney Channel” – a declarat Maciej Bral, VP & General Manager Disney Channels, CEE.

JAKE

Succesul postului Disney Junior a fost accelerat de lansarea unor seriale cheie precum Sofia Întâi în mai 2013 și Doctorița Plușica în septembrie 2012. În prezent, aceste două show-uri, împreună cu Clubul lui Mickey Mouse și Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, se clasează în topul primelor 4 seriale preferate de copii cu vârste mai mici, generând peste o treime din audienţa Disney Junior în rândul copiilor cu vârste între 4 și 9 ani în ultimul trimestru[2].

Pe lângă portofoliul Disney Junior dedicat preșcolarilor, animațiile clasice marca Disney precum Legenda lui Tarzan, Quack Pack, Goof Troop și Lilo & Stitch reprezintă o parte importantă din programul Disney Junior și rezonează foarte bine în rândul unei audiențe extinse[3]. Programele create pentru ocazii speciale şi prezentate într-un mod creativ au continuat să încânte audiența și să se bucure de ratinguri semnificative în România.

Doctorița Plușica

Mickey MouseÎn luna martie, Disney Junior lansează noi episoade din cele mai îndrăgite seriale: Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Atacul Artei și Jake și Pirații din Țara de Nicăieri. Un episod special din Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz va rula pe 1 martie la ora 10.25. Acest episod dublu grozav îi prezintă pe Minnie și pe Pluto pe spectaculosul tărâm Dizz. Cu ajutorul unor noi prieteni, cei doi îl roagă pe minunatul vrăjitor din Dizz să le îndeplinească dorințele.

Pe 10 martie la 08.20, Jake își sărbătorește ziua de naștere în Jack și Pirații din Țara de Nicăieri: Petrecerea aniversară a lui Jake, cu episoade duble în timpul săptămânii şi episoade scurte precum și un episod special dedicat sărbătoritului. În data de 2 martie la ora 17.20, Disney Junior prezintă filmul Doamna și Vagabondul 2: Aventura neisprăvitului.

Disney Junior România
Disney Junior este o multiplatformă ce integrează toate elementele Disney destinate micuţilor preşcolari cu vârste de până la 7 ani, celor care au grijă de ei şi părinţilor. Programele Disney Junior includ poveşti creative şi personaje care implica publicul şi transformă procesul de învăţare într-o experienţă jucăuşă prin intermediul serialelor Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Doctoriţa Pluşica, Clubul lui Mickey Mouse şi serialul animat cu prima prinţesă copil, Sofia Intâi. Disney Junior prezintă de asemenea programe produse în regiunea EMEA, precum Poveşti despre prietenie cu Winnie the Pooh, Atacul Artei şi Henry Dragomonstru.