Filmul „Ted 2” debutează pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

ted-2Comedia „Ted 2”, de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, înregistrând la debutul în cinematografe 718.211 lei şi 39.481 de spectatori.

Ted, a cărui voce este asigurată de Seth MacFarlane, revine pe ecrane cu probleme de oameni mari. El vrea să devină tată, dar pentru asta trebuie să demonstreze că este o persoană. Producţia, distribuită în România de Ro Image 2000, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Amanda Seyfried, Jessica Barth şi Morgan Freeman.

Filmul SF „Jurassic World”, de Colin Trevorrow, cu Chris Pratt în rol principal, ocupă locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, în a treia săptămână de la debut, cu încasări de 476.076 de lei şi 20.967 de spectatori. Distribuită de Ro Image 2000, pelicula reia povestea parcului de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond, milioane de turişti venind pe Isla Nublar, pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Animaţia „Întors pe dos/ Inside Out”, de Pete Docter şi Ronaldo Del Carmen, distribuită de Forum Films România, a avut, în al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, 19.430 de spectatori şi 386.942 de lei, clasându-se pe locul al treilea. Filmul spune povestea vieţii lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, care este dată peste cap atunci când trebuie să îşi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor ei, complet depăşiţi de situaţia fetiţei.