Acasă Stiri Freeman Entertainment aduce in Romania lungmetrajul de animatie Mune: Gardianul Lunii (VIDEO)

Freeman Entertainment aduce in Romania lungmetrajul de animatie Mune: Gardianul Lunii (VIDEO)

155
0

MUNE_120_V1_S Freeman Entertainment aduce in Romania lungmetrajul de animatie Mune: Gardianul Lunii (VIDEO) Freeman Entertainment aduce in Romania lungmetrajul de animatie Mune: Gardianul Lunii (VIDEO) MUNE 120 V1 SLungmetrajul de animatie frantuzesc Mune: Gardianul Lunii are premiera pe marile ecrane din Romania din 11 septembrie. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmarit atit in 2D, cit si in 3D. Regia productiei cinematograice este semnata de Alexandre Heboyan (cunoscut ca animator la productile DreamWorks Animation Monstri contra extraterestri si Kung Fu Panda) si Benoît Philippon.

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cind novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in miinile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapinda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni.

Noul film de animatie european abordeaza teme generale ca prietenia, calatoria sau iubirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here