Acasă Cronici Grinch-ul de la Illumination, studioul care a realizat francizele Despicable Me si...

Grinch-ul de la Illumination, studioul care a realizat francizele Despicable Me si Minionii, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 1,2 milioane de lei

964
0

Eu scriu despre filme de animatie, dar nu stiu pentru cine. Multi copii din Romania traiesc in saracie. Nu au vazut o sala de cinema si nu au acces la Internet.

O fetita de un an si zece luni din Suceava a murit de foame. Mama plecase la munca in strainatate, iar tatal si bunica au hranit-o doar cu ceai si paine. O alta fetita (5 ani) este amenintata cu executarea silita pentru o datorie de 500 de lei catre spitalul care a tratat-o in urma unui accident.

As vrea sa vad cum personajele din animatii prind viata. Il vreau pe Grinch din noul lungmetraj de animatie in viata noastra. Vreau ca acesta sa intervina in favoarea copiilor.

grinch-ul de la illumination, studioul care a realizat francizele despicable me si minionii,  debutat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 1,2 milioane de lei Grinch-ul de la Illumination, studioul care a realizat francizele Despicable Me si Minionii,  a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de peste 1,2 milioane de lei grinch johnbell b

Grinch este cel de-al optulea film de animatie produs de Illumination si Universal Pictures. Bazat pe cartea scrisa de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocanos cinic care se decide sa fure Craciunul, dar care e intors din drum de o fetita care adora Craciunul. Amuzant, emotionant si frumos vizual, este o poveste universala despre spiritul Craciunului si despre puterea optimismului.

Pentru ca, pe an ce trece, Craciunul din oraselul Cinesti devine tot mai colorat, mai agitat si mai zgomotos, deranjandu-i, astfel, linistea confortabila in care vietuieste, Grinch decide sa fure odata pentru totdeauna Craciunul. Pentru asta, se va deghiza in Mos Craciun, isi va inhama cei doi „reni” la sanie, si va purcede la treaba. In acelasi timp, Cindy, o fetita a carei sarbatoare preferata e Craciunul, planuieste sa-l prinda pe Mos Craciun, ca sa-i spuna personal ca este recunoscatoare pentru ca are o mamica ce munceste din greu ca sa aiba grija de ea singura.

Spectatorii familiarizati cu universul povestiilor Dr. Seuss, o sa recunoasca personajele si decorurile din Lorax. Comparativ cu Lorax, noul film de animatie pune accentul pe concept art. Pufoseniile sunt dragute. Fiecare detaliu al corpului este bine realizat. CG-ul este perfect. Grafica este impresionanta. Totul este impresionant. Este un vizual de invidiat. Tot respectul pentru animatorii francezi care au lucrat la studioul de animatie Illumination. Este o coproductie Franta, SUA, China si Japonia. Coregizorul Yarrow Cheney a fost character designer la filmul de animatie Lorax.

Pentru multi romani, Grinch nu inseamna nimic. In cultura noastra nu exista Grinch, un personaj moracanos care fura Craciunul. La noi a existat un Mos Gerila, un nenea barbos din cultura sovietica, care a furat Craciunul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here