Hotel Transilvania 3 a ajuns la cinema. Scurtmetrajul Puppy, catelesul dragalas al tinerei familii din castelul lui Dracula (VIDEO)

Hotel Transilvania are o continuare. Nu este vorba despre un lungmetraj. Este un scurtmetraj de animatie difuzat in deschiderea lungmetrajului Emoji Filmul. Avetura zambaretilor. Scurtmetrajul este despre Puppy, catelusul dragalas si monstruos al tinerei familii din Hotelul Transilvania.

Nepotelul contelui Dracula, micutul roscat al familiei, isi doreste un catel. Parintii lui nu sunt de acord cu aparitia acestui animal in viata lor. Ii explica ca trebuie sa creasca, sa fie responsabil, etc. Cine credeti ca ii satisface dorintele nepotelului? Bunicul 🙂 Asa se intampla mereu.

Scurtmetrajul seamana mai mult cu un trailer 🙂 Nu se compara cu scurtmetrajele Disney si Pixar. Atuul acestei productii Sony Pictures Animation: vizualul. Grafic, personajele sunt reusite. Este o placere sa revezi familia contelui Dracula 🙂 Eu am ras tot timpul vizionarii filmului. Scurtmetrajul este amuzant. M-am distrat 🙂