În spațiu cu Ella. Descoperă cea mai nouă aventură intergalactică numai la Cartoonito

Alătură-te Ellei și celor mai buni prieteni ai săi, pe măsură ce explorează un loc de joacă fascinant – Calea Lactee
Premiera serialului Luni, 10 iulie, la ora 16:30

Într-o lume îndepărtată, în anul 3021, învăluită în misterul spațiului intergalatic, Ella – o tânără cuprinsă de ambiție și curiozitate – pornește într-o călătorie spre necunoscutul Căii Lactee. Alături de aliații ei de încredere, Slippy, exploratorul experimentat al spațiului, și Madhu, un extraterestru fascinant, Ella va deschide ușile unor noi galaxii uluitoare.

Adaptat pentru cei mai mici, În spațiu cu Ella este o animație captivantă care aduce în prim plan nu doar divertisment de calitate, ci și o perspectivă educativă și profundă asupra lumii foarte utilă pentru tânăra generație, insuflându-le totodată valori precum curajul, prietenia și explorarea continuă a universului înconjurător.

Această nouă animație originală de pe Cartoonito, special concepută pentru preșcolari, dezvăluie nu doar peisajele uimitoare din spațiu, ci și calatoria emoțională și provocările cu care se confruntă cei trei exploratori în căutarea independenței lor. Însă, spre deosebire de oameni, aceștia beneficiază de un ghid special în aventura spațială – Maggie, o stea strălucitoare care îi însoțește și îi călăuzește pe parcursul călătoriilor lor în spațiu. În primul sezon al acestei producții spectaculoase, gașca noastră are parte de aventuri uluitoare și autentice, precum cursele de viteză pe inelele lui Saturn sau surfing pe supernove.

Însoțiți-o pe Ella într-o călătorie interplanetară plină de mister și descoperiri – timp în care explorăm împreună limitele universului și ne conectăm la emoțiile și învățămintele profunde oferite de acest tărâm interplanetar.

În spațiu cu Ella este mai mult decât o simplă animație – este o călătorie captivantă și inspirațională în care întâlnim personaje inedite, și în care tinerii telespectatori vor fi încurajați să-și descopere propriile curiozități și să-și dezvolte abilitățile în explorarea lumii înconjurătoare.

Urmăriți călătoriile în spațiu ale celor trei tineri curioși numai la Cartoonito!
Premiera serialului va avea loc Luni, 10 iulie, de la 16:30.
Difuzat zilnic, de la 16:30.

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family. Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.