Întâlnire cu supereroi – Generatorul Rex și Ben Tennyson în episodul special „Ben 10: Ben Gen 10”

Un alt episod special din „Ben 10” vine în curând la Cartoon Network! Ben Tennyson îl va întâlni pe eroul unei alte serii populare: Generator Rex. Împreună vor lupta pentru binele Pământului. Vor reuși cei doi să îl învingă pe puternicul vrăjitor întunecat Hex? Premiera va avea loc duminică, 9 mai, la Cartoon Network.

Ben 10 și Generator Rex salvează lumea!
În noul episod, Ben îl întâlnește pe Generatorul Rex când acesta era încă adolescent. Personajul a fost adus la viață de grupul de creatori responsabili pentru serialul „Ben 10”. De data aceasta, Generatorul scapă de organizația Providence, condusă de agentul Six, care vrea să-l captureze și să preia spațiul.

Tânărul extraterestru va trebui să se împace cu Ben Tennyson: numai împreună pot face față sinistrului vrăjitor Hex, care răpește un superstar și, cu ajutorul unui Omnitrix defect, vrea să injecteze oamenii cu ADN galactic pentru a-i transforma în extratereștri. Soarta planetei revine în întregime în mâinile celor doi adolescenți. „Ben 10: Ben Gen 10” este unul dintre cele trei episoade speciale care debutează pe Cartoon Network. „Ben 10: Ben 10 010” a fost difuzat pentru prima dată în februarie anul acesta, iar „Ben 10: Alien X pe atac” urmează să aibă premiera.

5Despre ce este vorba în serialul „Ben 10”?
De când tânărul de 10 ani a găsit Omnitrixul, viața lui s-a schimbat total. Băiatul deștept se poate transforma în extratereștri și fiecare dintre ei are diferite superputeri – totul datorită unui ceas neobișnuit. În aventurile sale, Ben este însoțit de vărul său Gwen și de bunicul Max, datorită cărora chiar și cele mai dificile misiuni au succes. Ben a salvat deja lumea în timpul expediției sale spațiale și a luptat cu puternicul Vilgax. A călătorit cu trenul audio și, împreună cu Gwen, a împiedicat planurile nefaste ale lui Tim Zbuktu.

Premiera episodului special „Ben 10: Ben Gen 10” are loc duminică, 9 mai, ora 14:35, la Cartoon Network.