Acasă Stiri „Lucy”, de Luc Besson, lider în box office-ul nord-american

„Lucy”, de Luc Besson, lider în box office-ul nord-american

137
0

LUCY  "Lucy", de Luc Besson, lider în box office-ul nord-american „Lucy”, de Luc Besson, lider în box office-ul nord-american scarlett johansson in lucy trailer

Filmul SF „Lucy”, de Luc Besson, cu Scarlett Johansson şi Morgan Freeman, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american încă din weekendul premierei, cu încasări de 44 de milioane de dolari.

Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar, în loc să îşi afle sfârşitul în urma unei supradoze, tânăra capătă puteri colosale, fiind în stare să absoarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri cu forţa minţii. Odată cu dobândirea noilor superputeri, Lucy pune la cale răzbunarea.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat tot o premieră, filmul de aventuri „Hercules”, cu Dwayne Johnson, John Hurt şi Ian McShane, care a avut încasări de 29 de milioane de dolari de vineri până duminică. Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar, iar, alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie, punându-se în slujba celor bogaţi şi folosindu-se de reputaţia sa legendară pentru a-şi intimida duşmanii. Însă, când conducătorul Traciei şi fiica acestuia îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic şi înspăimântător comandant militar, Hercule vede în asta o ocazie de a face ca binele să triumfe, iar dreptatea să iasă la iveală.

Liderul box office-ului de săptămâna trecută, filmul SF „Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes”, produs de studiourile Fox în 3D, a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 16,4 milioane de dolari. Regizat de Matt Reeves, filmul „Planeta Maimuţelor: Revoluţie” îl prezintă în rolul principal pe Andy Serkis, care revine în rolul lui Caesar, o maimuţă evoluată genetic, liderul unei armate de maimuţe şi primate care s-au refugiat în pădurile din jurul oraşului San Francisco. Atunci când primatele sunt ameninţate de un grup de oameni, supravieţuitori ai unei epidemii care a făcut ravagii pe plan mondial în urmă cu zece ani, în ambele tabere apar grupări profund divizate, care cer fie reinstaurarea păcii, fie declanşarea unui război care să determine specia dominantă de pe Terra. Filmul îi mai are în distribuţie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano şi Kirk Acevedo.

„Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue” a coborât o poziţie, care se situează pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 9,30 milioane de dolari. Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper (cu vocea lui Dane Cook) află că motorul său a suferit defecţiuni grave şi că nu va mai putea concura, lumea pare că s-a sfârşit pentru el. Dar inimosul Dusty îşi va da seama în curând că nu are niciun rost să dispere pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea. Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.

Filmul SF „Transformers: Exterminarea”, regizat de Michael Bay, ocupă poziţia a şaptea în clasament, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. După evenimentele din „Transformers 3”, rasa umană încearcă să se refacă, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup influent de oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul ca oamenii să înveţe ceva din incursiunile Transformerilor pe Terra, forţează limitele tehnologiei dincolo de ceea ce poate fi controlat, în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei ameninţări străvechi a Transformerilor. „Transformers: Exterminarea” este parţial filmat în China, în regim de coproducţie între Paramount Pictures şi compania chineză de stat China Movie Channel. Pe lângă distribuţia hollywoodiană – Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci şi Kelsey Grammer -, în film au jucat şi actori din China, printre care Li Bingbing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here