Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Madalin Truica a participat la realizarea filmului de animatie Arlo, baiatul aligator...

Madalin Truica a participat la realizarea filmului de animatie Arlo, baiatul aligator #Netflix

8337
0

„Here’s another shot I did on Arlo, actually, this is the first one I got to do on the show. Fun fact: Ruff’s voice is Red Hot Chilli Peppers’ Flea! And that big dog is a CORGI!” (Madalin Truica)

Lungmetrajul de animatie va fi urmat de un serial dedicat copiilor și familiilor din întreaga lume.

Netflix anunță lansarea musicalului animat în 2D Arlo, băiatul-aligator și a serialului I ❤️Arlo, create de Ryan Crego (Acasă: Aventuri cu Tip și Oh, Motanul încălțat, Shrek pentru totdeauna).

Musicalul animat și serialul care conține 20 de episoade a câte 11 minute vor avea premiera mondială în 2021.

Premise: Aflând că își are originea în New York, un băiat cu ochii mari, pe jumătate om și pe jumătate aligator, decide să renunțe la viața ferită din mlaștină și să-și caute tatăl demult pierdut.

Filmul Arlo, băiatul-aligator prezintă începutul aventurii lui Arlo. În drum spre oraș, el întâlnește un grup de rebeli care devin rapid noua sa familie. Odată ce Arlo ajunge în New York, începe și serialul I ❤ Arlo, în care el și noul său grup de prieteni se instalează într-un cartier abandonat de pe malul mării și se pun pe treabă, încercând să-l readucă la viață.

Din distribuția vocală atât a filmului, cât și a serialului fac parte: Michael J. Woodard, cântăreț și concurent la American Idol, Mary Lambert , nominalizată la premiile Grammy (cântăreață/compozitoare, „Same Love”), Michael „Flea” Balzary de la Red Hot Chili Peppers, Annie Potts (Povestea jucăriilor), Tony Hale (Vicepreședinta), Brett Gelman (Stranger Things), Jonathan Van Ness (Queer Eye), Haley Tju (Zorzoane), Jennifer Coolidge (2 Broke Girls) și Vincent Rodriguez III (Crazy Ex-Girlfriend).

Ryan Crego (Acasă: Aventuri cu Tip și Oh, Motanul încălțat, Shrek pentru totdeauna) va fi producătorul executiv și regizorul filmului, iar în relație cu serialul, el va avea rolul de creator și producător executiv. Blake Lemons (Acasă: Aventuri cu Tip și Oh, Sanjay and Craig) va fi producătorul coordonator al filmului și coproducătorul executiv al serialului. Coloana sonoră originală a filmului și a serialului a fost creată de Alex Geringas (Trolii, Acasă), cântecele originale fiind compuse de Crego și Geringas.

Declarația lui Ryan Crego: „Povestea lui Arlo și a prietenilor săi mă fascinează de aproape un deceniu și sunt extraordinar de încântat că mi s-a oferit în sfârșit oportunitatea de a împărtăși această experiență muzicală cu întreaga lume. Arlo este un personaj plin de speranță, cu un optimism debordant, chiar și atunci când soarta îi e potrivnică. Avântul și veselia care îl caracterizează răzbat în fiecare cântec din film și din serial și de-abia așteptăm ca telespectatorii din toată lumea să cânte alături de el.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here