Acasă Animatia romaneasca Maria Surducan participa la realizarea scurtmetrajului de animatie Opinci

Maria Surducan participa la realizarea scurtmetrajului de animatie Opinci

453
0

OPINCI Maria Surducan participa la realizarea scurtmetrajului de animatie Opinci Maria Surducan participa la realizarea scurtmetrajului de animatie Opinci 1900505 699180386770687 700580889 o 1024x574Ilustratoarea Maria Surducan participa la realizarea scurtmetrajului de animatie Opinci. Ea realizeaza decorurile si personajele – partea de 2D. Animatia este realizata de Studioset si FrameBreed. Studioset Production a primit 260.000 de lei de la Centrul National al Cinematografiei (CNC) pentru realizarea scurtmetrajului de animatie Opinci. Mai multe detalii aici.

Maria Surducan si-a incheiat studiile de master la Universitatea de Arta si Design Cluj. Lucreaza ca ilustrator de carte, autor de banda desenata si grafic designer. Lucrarile publicate includ un roman grafic, un jurnal de calatorie si diverse antologii de banda desenata. In 2012 a ilustrat pentru Vellant titlul Tinerete fara batrinete si viata fara de moarte in cadrul colectiei Pasarea Maiastra.

In 2013 a aparut Prislea cel Voinic si merele de aur, de Maria Surducan. Anul trecut, cartea a fost reeditata de Vellant intr-o noua editie si cu un tiraj marit, pentru toti pasionatii de BD si povesti romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here