Minimax lansează campania naţională “Citeşte şi dăruieşte!”

Minimax

Din 15 mai 2014 Minimax lansează campania naţională “Citeşte şi dăruieşte!” care încurajează lectura în rândul copiilor.

Micuţii telespectatori sunt invitaţi să posteze pe pagina de Facebook Minimax – www.facebook.com/minimaxromania – o poză cu ultima carte citită şi să scrie de ce le-a plăcut. Câştigătorii vor primi biciclete şi cărţi şi vor fi aleşi dintre cei care vor strânge cele mai multe Like-uri și vor avea cele mai creative răspunsuri.

Campania se va încheia în 14 iunie cu un eveniment marca Minimax, în Parcul IOR din Bucureşti. Aici sunteţi aşteptaţi cu o carte veche şi în schimb veţi primi una nouă de la Editura Litera. Cărţile astfel strânse se vor dona unei şcoli care are mare nevoie de ele. În plus, cei care participă la concursul de pe Facebook vor primi un cod unic din 6 cifre care le va asigura şi mai multă distracţie în cadrul evenimentului.

Copiii se vor distra şi vor cânta alături de LaLa Band şi Zurli şi vor avea parte de multe alte surprize.

Minimax a realizat cu succes de-a lungul anilor multe proiecte educative, printre care: Caravana Autobuzul Magic, Descoperă cum să fii verde în 80 de zile, Plăcerea lecturii sau Minimax te învaţă să reciclezi.