Minimax – recomandari pentru luna martie

Babar şi aventurile lui Badou (episoade noi)
PREMIERA: 19.03.2016 ora 06:36

Babar şi aventurile lui Badou urmăreşte aventurile lui Badou, nepotul de opt anişori al renumitului rege Babar. Badou adoră aventurile şi împreună cu prietenii săi năstruşnici este atras de situaţiile delicate. Crescut în palatul regal din Celesteville, Badou nu uită în peripeţiile maturizării că întotdeauna se poate baza pe bunicul său, regele Babar şi pe călăuzirea acestuia.

Tripleţii (episoade noi)
PREMIERA: 31.03.2016 ora 07:38

Dintotdeauna ți-ai dorit un frate geamăn sau soră geamănă? Chiar doi sau două dintr-o dată? În cel mai nou serial al nostru poți urmări aventurile deloc obișnuite ale unor tripleți. Distracția și râsul sunt garantate.

Barbie în Tabăra de Muzică
PREMIERA: 27.03.2016 ora 08:00

Pregătiți-vă de rock! În acest film muzical optimist Barbie joacă rolul lui Courtney, o prințesă modernă al cărei univers se întoarce pe dos când schimbă locul cu Erika, o vedetă rock. Două lumi extrem de diferite intră în conflict atunci când, în urma unei încurcături, prințesa Courtney ajunge în tabăra populară iar Erika, în tabăra regală. În vreme ce liderii celor două tabere rivale încearcă să rezolve încurcătura, Courney și Erika învață să se adapteze la cele două lumi, se amuză și își fac prieteni noi și neașteptați. Când află că ambele tabere riscă să se închidă, ambele fete trebuie să își accepte diferențele, să își găsească adevărata identitate și să se unească într-un cântec final măreț care demonstrează că totul este posibil atunci când îndrăznești să visezi!

Peripeţiile lui Chuck şi ale prietenilor săi: Marea provocare aeriană
PREMIERA: 05.03.2016 ora 08:00