Minionii sunt numarul 1 in Romania si dupa al doilea weekend de la lansare!

Minionii sunt nr 1Lungmetrajul de animatie Minionii, de Kyle Balda şi Pierre Coffin, se mentine pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, pentru a doua saptamina consecutiv, cu incasari de 830.458 de lei si 41.381 de spectatori.

Minionii este primul film pentru copii ce poate fi vizionat – incepând cu data de 24 iulie – in sala dotata cu tehnologia 4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall. Tehnologia 4DX amplifica momentele comice din film, astfel incit spectatorii se vor bucura de fiecare scena in parte. De exemplu, in scena in care un minion se prabuseste sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sala se misca in sus si in jos, iar miscarile sunt combinate cu adieri de vint, pentru a conferi o senzatie amuzanta greselii simpatice pe care o face minionul.

Minionii, aceste personaje de un galben radios, dolofane, vorbarete si cu un simt al umorului invers proportional cu marimea lor, sunt de-a dreptul irezistibile. Cind Bob sare de bucurie si chicoteste in jurul patului sau, scaunele din sala vibreaza, iar spectatorii vor simti intocmai bucuria lui Bob. Iar cind minionii se ciocnesc unul de altul, audienta va avea aceeasi senzatie ca si micutii eroi din film.

Cu scopul de a duce distractia la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticaloasa pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, cind ea apare in fata minionilor cu rochia rosie, audienta va simti miscarile verticale puternice generate de miscarea faldurilor rochiei in sus si in jos, in fata si in spate. Spre deosebire de minioni, a caror prezenta este insotita de un leganat timid al scaunelor, cind frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se misca puternic.

Filmul poate fi vizionat cu subtitrare, programul fiind de vineri pina miercuri la ora 13.45, iar joi de la ora 13.50. De asemenea, filmul poate fi vizionat si dublat in limba romana, programul fiind de vineri pina joi la ora 11.50.

Preturile biletelor pentru acest interval orar in sala 4DX sunt de luni pina joi de 36 de lei (pret intreg) si 31 de lei (pret redus) pentru elevi, copii si pensionari. De vineri pina duminica costul este de 43,5 lei. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.

Lungmetrajul Omul-Furnica, de Peyton Reed, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, a debutat pe locul al doilea in box office-ul românesc de weekend, cu incasari de 484.133 de lei şi 21.897 de spectatori.

Productia Terminator: Genisys, de Alan Taylor, s-a clasat pe locul al patrulea in box office-ul romanesc, cu incasari de 137.505 lei si 5.995 de spectatori de vineri pina duminica.

Filmul de animatie Intors pe dos, de Pete Docter si Ronaldo Del Carmen, distribuit de Forum Films Romania, a avut, in al cincilea weekend de la debutul pe marile ecrane romanesti, 5.335 de spectatori si incasari de 107.231 de lei, ocupind locul al cincilea in clasament.