Acasă Stiri NOU pe DVD: Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

NOU pe DVD: Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

349
0

Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri  NOU pe DVD: Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri NOU pe DVD: Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri Picture1A aparut cel mai nou DVD cu Clopotica: TinkerBell and the legend of the Neverbeast/ Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri – distribuit de ProVideo.

Este o productie DisneyToon Studios. Este vorba despre partea a sasea a seriei animate Clopotica.

Descoperiti prietenia neobisnuita dintre zina Fauna si o creatura misterioasa
in noul film Disney Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Studiourile Disney se reintorc in Valea Ielelor cu o aventura plina de emotie, Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri. Noua poveste exploreaza mitul antic al unei creaturi de legenda, al carei racnet indepartat ii aprinde curiozitatea Faunei, buna prietena a lui Clopotica. Fauna este Zina animalelor si nu-i este teama sa incalce regulile pentru a ajuta un animal aflat in dificultate.

Fauna, amuzanta si talentata zina a animalelor, crede cu pasiune ca nu poti judeca o carte dupa coperta – sau un animal dupa colti – astfel ca se imprieteneste cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri. In vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse in legatura cu prezenta aceasta infricosatoare in Valea Ielelor, echipa de elita a Zinelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, inainte ca acesta sa le distruga casele. Fauna trebuie sa-si asculte instinctul si sa aiba incredere in inima ei, daca spera sa le aiba alaturi pe prietenele sale pentru a o salva pe Bestia de Nicaieri.

In versiunea dublata a filmului, vocile personajelor sunt date de actori romani, printre care: Aylin Cadir (Clopotica), Alexandra Badea (Fauna), Andreea Bibiri (Nyx) si Catalina Mustata (Regina Clarion).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here