Acasă Stiri Noutati despre productia Disney Pixar Inside Out

Noutati despre productia Disney Pixar Inside Out

168
0

Inside Out Noutati despre productia Disney Pixar Inside Out Noutati despre productia Disney Pixar Inside Out 559851l 640x400 b 2510c6c6

Primul sinopsis al lui Inside Out a fost dat publicitatii de catre Pixar, anunta Cinemagia, citind Deadline.com.

„A creste mare poate fi uneori destul de dificil, iar acest lucru este valabil in cazul lui Riley, care trebuie sa renunte la viata sa din vestul Statelor Unite atunci cind tatal sau se muta cu serviciul in San Francisco. Asemenea multora dintre noi, Riley este ghidata de emotii – Bucuria (Amy Poehler), Teama (Bill Hader), Minia (Lewis Black), Dezgustul (Mindy Kalling) si Tristetea (Phyllis Smith).

Emotiile isi au sediul central in mintea lui Riley, de unde o ghideaza in viata de zi cu zi. Pe masura ce Riley si emotiile sale se lupta sa se obisnuiasca cu viata in San Francisco, in Sediul Central are loc o harababura generala. Desi Joy, cea mai importanta emotie a lui Riley si mentorul sau principal, incearca sa mentina lucrurile intr-o lumina pozitiva, conflictul se aprinde intre celelalte emotii in legatura cu modul in care ar trebui sa se desfasoare actiunile fetei in noul oras, noua casa si noua scoala”

Noul film de animatie Pixar regizat de Pete Docter va fi lansat in 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here