Noutățile din programul Disney Channel și Disney Junior în octombrie

Recomandari DJ si DC_ Octombrie

RECOMANDĂRILE LUNII OCTOMBRIE

Disney Channel

PREMIERA FILMULUI: RĂZBOIUL STELELOR REBELII: SCÂNTEIA REBELIUNII
Într-o epocă întunecată a galaxiei, în care Imperiul Galactic conduce cu o mână de fier, Forţele Imperiului au ocupat o planetă îndepărtată, dar un grup mic îndrăzneşte să îi sfideze: echipajul divers, dar isteţ al navei Strigoi. Serialul Războiul Stelelor: Rebelii urmăreşte aventurile lor, pe măsură ce grupul de eroi utilizează abilităţi şi talente unice pentru a înfrunta Imperiul şi a-i ajuta pe cetăţenii planetei.

Serialul debuteaza cu un episod dublu sâmbătă, 4 octombrie, la 9:30. Alte noi episoade, începând din 18 octombrie, la 9:30.

STAR WARS REBELS

CUM SĂ CONTRUIEȘTI BĂIATUL PERFECT
Cum să contruiești băiatul perfect este cel mai nou film original Disney Channel şi prezinta povestea a doi prieteni, Mae Hartley și Gabby Harrison, care îndrăgesc tehnologia și care pun la cale un plan, cu implicații dezastruoase, de a crea baiatul perfect!
Premiera: sâmbătă, 11 octombrie, la 11:30

PROGRAM SPECIAL DE HALOWEEN
Pentru a sărbători Halloween-ul, luna aceasta aveți parte de două săptămâni cu Magicieni, Vrăjitoare și Vârcolaci în serialele voastre preferate: Magicienii din Waverly Place, Sabrina: Secretul Vrăjitoarei Adolescente și Wolfblood, de luni pana vineri, începând cu 20 octombrie, de la 18:55.

Sărbătoarea Monstruoasă începe vineri, 24 octombrie, la 19:50 și se difuzează în reluare vineri, 31 octombrie, la 20:40.
În plus, în cadrul programului de Haloween, se lansează un nou serial de acțiune: Spooksville, luni, 27 octombrie, la 20.15.

REȚETELE LUI ANGIE
Aşteptarea a luat sfârşit! De luni 20 octombrie, la Disney Channel poţi învăţa de la Angie cum să găteşti în stilul Violetta! Noile episoade se difuzează în fiecare zi de luni până vineri timp de două săptămâni, de la 17:35 şi în reluare de la 13.55.

Disney Junior

O IUBIȚI PE MINNIE?
Din 6 octombrie, avem parte de multă distracție alături de Minnie Mouse! În fiecare zi de la ora 09:00 vor fi difuzate la Disney Junior episoade speciale cu Minnie Mouse din Mickey Mouse Clubhouse urmate de episoade din Buticul de Fundițe al lui Minnie!
În fiecare zi de la 9:00 sau în reluare de la 18:10.